Csúnya égési sérüléseket szenvedett Nyertes Zsuzsa színésznő

Fotó: Life.hu -
égési sérülés Nyertes Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a lányával, Zsuzsóval utazott Mexikóba nyaralni, ahol elfelejtette bekenni a kézfejét naptejjel.

Nyertes Zsuzsa bizonyára egy életre megjegyezte, hogy az egész testét be kell kennie naptejjel, semmi sem maradhat ki. Másodfokú égési sérüléseket szenvedett a mexikói tengerparton, a kézfeje fáj, érzékeny és csúnya.

Nyertes Zsuzsa kézfeje csúnyán megégett a tengerparton Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A lányom, Zsuzsó diplomaajándékként azt kérte, hogy utazzunk el a télből a nyárba, ezért tíz napot Mexikóban töltöttünk. Az egész családot becsületesen kenegettem naptejjel, ahogy magamat is, de a kézfejemre nem figyeltem. Nagyon csúnyán megégett, másodfokú égési sérüléseket szereztem. Fáj, érzékeny és csúnya. A hazaút alatt még az is gondot okozott, hogy megkenjem vajjal a kenyeret. Bevallom a butaságomat, hogy más tanulhasson a hibámból. (...) Miattam nem maradhat el egy előadás sem. Hétvégén az Éless-Színben lépek fel A nagy ékszerész című darabban, de az előadás alatt végig kesztyűt viselek majd. Ez nagy tanulság volt számomra, és csak remélem, hogy nem marad nyoma a kezemen"mondta a színésznő a Borsnak.

Még mindig a rák mellékhatásaitól szenved Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/drlife/20170128-a-rak-mellekhatasaitol-szenved-cinthya-dictator-rosszak-a-fogai.htmlCinthya rendszeresen orvosi kezelésekre jár, fogai ugyanis nagyon elgyengültek a sugárkezelés miatt.Dr. LifeOrigoKözleményt adott ki Mischa Barton színésznő - Mégsem elmebeteghttp://www.life.hu/drlife/20170128-kozlemenyt-adott-ki-misha-barton-szineszno-nem-elmebeteg-bedrogoztak.htmlEgy napja röppent fel a hír, hogy Misha Barton színésznő mentális zavar miatt kórházba került. A színésznő most közleményt adott ki, amiben elmondja, mi is történt valójában. Dr. Life--3 évet kaphat a lúgosítás atyja - Meghalt a kamuterápiával kezelt nőhttp://www.life.hu/drlife/20170127-harom-ev-borton-var-a-lugositas-atyjara-ismet-meghalt-egy-szodabikarbonaval-kezelt-paciense.html"A lúgosítók Bibliájának számító, „A pH-csoda" című könyv szerzője, a többször elítélt Robert Young most úgy fest, jó eséllyel a sitten fog savasodni pár évig" - írja blogján Dr. Novák Hunor, orvos, ahogy ő aposztrofálja magát, a "gyerekgyógyászat Csernus Imréje", Young több mint 22 millió forintot csalt ki egy kliensétől, akit szódabikarbónával kezelt egy luxusintézményben, halál lett a vége. Dr. LifeOrigoAmit a sikeres (és boldog) emberek másképp csinálnak – és gondolnakhttp://www.life.hu/drlife/20170124-a-sikeres-es-boldog-emberek-titkai.htmlMi különbözteti meg egymástól a sikeres embereket a kevésbé sikeres társaiktól? Nem a szerencsésebb csillagzat, és nem is a makulátlan külső. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a fontos tulajdonságokat, amelyek nem csupán a vágyott cél eléréséhez szükségesek, hanem a boldogság megéléséhez is. Mert a teljes és örömteli élethez mindkettő szükséges! Dr. LifeThinkstockBetegei szemgolyóját nyalogatja a 80 éves asszonyhttp://www.life.hu/drlife/20170127-szemnyalassal-gyogyit-az-idos-asszony.htmlElképesztő technikával gyógyít az idős asszony: szemgolyó nyalogatással gyógyítja a betegeit. Más országokból is elutaznak hozzá, hogy részt vehessenek a kezelésben. Dr. LifeThinkstockMegbolondult Mischa Barton? Újból pszichiátriára kerülthttp://www.life.hu/drlife/20170127-mischa-bartont-mentalis-betegseg-miatt-vizsgaljak.htmlSegítséget kellett hívni Mischa Barton otthonához, mert a színésznő meghökkentő módon viselkedett. Kórházba szállították és a mentális állapotát vizsgálják.Dr. Life--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.