Özvegye, Cseh Mária nem tud belenyugodni Torgyán József halálába

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
halál Torgyán József özvegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul hunyt el Torgyán József, felesége szerint nem volt semmi előjele annak, hogy baj van. Ugyan karácsony tájékán rosszul lett, kapott új gyógyszereket, és minden eredménye kielégítő volt. Hetente kétszer mentek orvoshoz, Cseh Mária ezért nem tud belenyugodni férje halálába.

Torgyán József 85 évesen távozott az élők sorából, felesége szerint gyönyörűen ment el. Ennek ellenére Cseh Mária képtelen belenyugodni abba, hogy férje nincs többé, ugyanis semmilyen jel nem mutatott arra, hogy baj van. Az ünnepek előtt ugyan kórházba került Torgyán József, de kapott új gyógyszereket, és minden eredménye kiváló volt.

Özvegye szerint Torgyán József halálát az erős gyógyszerek okozták Fotó: Hirling Bálint - Origo

Hetente kétszer mentek orvoshoz feleségével, és soha nem volt baj. "A vércukra, a vérnyomása is kitűnő volt, a szívére sem panaszkodott. Egyedül a vashiányát kellett volna orvosolni, de erre már nem jutott idő. A hangulata szintén jó volt, az utolsó percig megőrizte jó kedélyét. Éppen ezért

nem tudok belenyugodni a halálába,

ami érthetetlen számomra.

Én az utóbbi hetekben kapott erős gyógyszerekre gyanakszom, azok boríthatták fel a szervezetét, állíthatták le a szívét.

Talán más gyógyszerekkel még ma is élne..." – panaszolta a Story magazinnak az özvegy. Január 22-én, amikor a felesége felébresztette, még szeretett volna egy kicsit pihenni Torgyán József, de többet már nem kelt fel. "A húga hívta nem sokkal később Németországból, ezért bementem szólni neki, de már nem ébredt fel.. Gyönyörűen ment el" – tette hozzá Cseh Mária.

Gwyneth Paltrow drága vaginatojásait támadja egy ismert nőgyógyászhttp://www.life.hu/drlife/20170127-gwyneth-paltrow-vaginatojasai-haszontalanok-es-dragak-egy-nogyogyasz-szerint.htmlHatalmas port kavart a szakmai berkekben Gwyneth Paltrow és az ő vaginatojásai. A színésznő a GOOP nevű életmód-tanácsadó magazinként is használható webshopján népszerűsíti és árulja ezeket a köveket, amelyek rendszeres használata jó hatást gyakorol a női szervezetre. Egy ismert nőgyógyász azonban nyílt levélben fogalmazta meg erről az ellenvéleményét. Dr. Life--Szívfacsaró! Kisbabájuk holttestével éltek együtt a szülők http://www.life.hu/drlife/20170202-16-napig-elt-a-kromoszomabeteg-magyar-kisbaba.htmlSzakács Attila és kedvese, Charlotte kislánya súlyos kromoszómarendellenességgel jött a világra. A kicsi tüdeje és idegrendszere nem fejlődött ki teljesen, így a baba 4 nap után életét vesztette a kórházban. Dr. Life--Megszólalt Tahi Tóth László: így lett rosszul a sznípadonhttp://www.life.hu/drlife/20170202-tahi-toth-laszlo-elmondta-hogyan-lett-rosszul.htmlA színpadon lett rosszul Tahi Tóth László, de csak az előadás vége után szállították kórházba. Kiderült, hogy nagy a baj: agyérműtéten kell átesnie. A színész elárulta, ő már előadás közben is érezte, hogy komoly probléma van!Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoRitka allergiától szenved a nő: a szexbe is belehalhathttp://www.life.hu/drlife/20170201-a-szexbe-is-belehalhat-a-ritka-allergiaban-szenvedo-no.htmlRitka allergiától szenved a 34 éves Katy VanNostrand, ami azt jelenti, hogy fizikai megterhelés hatására életveszélyes állapotba kerül. A nőnek így nagyon kell vigyáznia, mert a heves szexuális együttlétbe is belehalhat. Dr. Life--Szabó Zsófi edzéssel küzd az inzulinrezisztencia ellen: Videó!http://www.life.hu/drlife/20170201-szabo-zsofi-kuzd-az-inzulinrezisztencia-ellen.htmlÉvek óta beteg Szabó Zsófi, de sokáig nem tudott róla. Az esküvője után derült ki, hogy inzulinrezisztenciája van. Az RTL Klub csinos sztárja azonban nem rémült meg: felvette a harcot a kórral. Dr. LifeOrigoElképesztő bőrbajban szenved a lány: 2 havonta vedlikhttp://www.life.hu/drlife/20170130-2-havonta-levalik-a-bor-a-lany-egesz-testerol.htmlHihetetlen ritka betegségben szenved a 16 éves tini. Nem gyógyítható, viszont teljesen tönkre teszi a lány és a családja életét is. Dr. LifeNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.