Váratlanul hunyt el Torgyán József, felesége szerint nem volt semmi előjele annak, hogy baj van. Ugyan karácsony tájékán rosszul lett, kapott új gyógyszereket, és minden eredménye kielégítő volt. Hetente kétszer mentek orvoshoz, Cseh Mária ezért nem tud belenyugodni férje halálába.

Torgyán József 85 évesen távozott az élők sorából, felesége szerint gyönyörűen ment el. Ennek ellenére Cseh Mária képtelen belenyugodni abba, hogy férje nincs többé, ugyanis semmilyen jel nem mutatott arra, hogy baj van. Az ünnepek előtt ugyan kórházba került Torgyán József, de kapott új gyógyszereket, és minden eredménye kiváló volt.

Özvegye szerint Torgyán József halálát az erős gyógyszerek okoztákFotó: Hirling Bálint - Origo

Hetente kétszer mentek orvoshoz feleségével, és soha nem volt baj. "A vércukra, a vérnyomása is kitűnő volt, a szívére sem panaszkodott. Egyedül a vashiányát kellett volna orvosolni, de erre már nem jutott idő. A hangulata szintén jó volt, az utolsó percig megőrizte jó kedélyét. Éppen ezért nem tudok belenyugodni a halálába, ami érthetetlen számomra. Én az utóbbi hetekben kapott erős gyógyszerekre gyanakszom, azok boríthatták fel a szervezetét, állíthatták le a szívét. Talán más gyógyszerekkel még ma is élne..." – panaszolta a Story magazinnak az özvegy. Január 22-én, amikor a felesége felébresztette, még szeretett volna egy kicsit pihenni Torgyán József, de többet már nem kelt fel. "A húga hívta nem sokkal később Németországból, ezért bementem szólni neki, de már nem ébredt fel.. Gyönyörűen ment el" – tette hozzá Cseh Mária.