A színpadon lett rosszul Tahi Tóth László, de csak az előadás vége után szállították kórházba. Kiderült, hogy nagy a baj: agyérműtéten kell átesnie. A színész elárulta, ő már előadás közben is érezte, hogy komoly probléma van.

Mentővel szállították kórházba Tahi Tóth Lászlót, miután előadás közben rosszul lett. Hiába érezte azonban, hogy nincs minden rendben, nem hagyta félbe a darabot. Azóta kiderült, hogy tényleg komoly probléma áll a háttérben: egy ér nyomhatja a színész agyát, ami miatt műtétre lesz szükség. Tahi Tóth László elárulta, ő már a színpadon is érezte, hogy nagy a baj.

Tahi Tóth László érezte, hogy nagy a bajFotó: Mudra László - Origo

"Az előadás alatt szédültem, fájt a fejem. Éreztem, hogy valami nagy baj van, de nem akartam cserbenhagyni a színházat és a közönséget. A súgó és a kollégák mindent megtettek értem, segítettek a szövegben, de így is tévesztettem az egyik dalnál, amit remélem, nem vettek észre a nézők. Egy alkalommal kirohantam a színpadról az öltözőbe gyógyszerért, annyira fájt a fejem. Köszönöm az aggódóknak a sok üzenetet, SMS-t, jókívánságot, igyekszem minél előbb színpadra állni" – mondta a színész a Story magazinnak. Felesége, Kárászy Szilvia bízik abban, hogy a színész gyorsan felépül. "Bízom benne, hogy mihamarabb hazaengedik, amit nagyon vár Laci is" – mondta a színművész felesége. Tahi Tóth László kollégája, Hegedűs D. Géza is visszavárja a színészt. "Nagy bravúr volt, amit a színpadon véghezvitt, mielőtt kórházba került volna. Szerettük volna megünnepelni a születésnapját az egyik próbán, tortával vártuk, remélem, hamarosan itt köszönthetjük" – árulta el a lapnak a kolléga.