Drogot csempésztek egy gyerek szülinapi tortájába

Forrás: Thinkstock -
mérgezés drog szülinap gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerették volna feldobni a szülinapi partit, végül három ember is kórházba került a tortába csempészett drog miatt. 

Egy kisgyerek születésnapját ünnepelte egy család Törökszentmiklóson, melynek három tagjához is mentőt kellett hívni, ugyanis egy ismeretlen, Kínából származó kábítószertől lettek rosszul. A 46 éves fegyverneki férfi csak annyi tudott a szerről, hogy kellemes hatása van, ezért rendelte meg az interneten.

Drogot csempésztek a gyerek szülinapi tortájába Forrás: Thinkstock

Sajnos egy évvel ezelőtt sokkal súlyosabb következményekkel járt egy hasonló eset. Szintén Törökszentmiklóson, egy keresztelőn bukkant fel valamilyen bódító hatású anyag: három fiatal férfit és két 28 éves várandós nőt is kórházba kellett szállítani.

A nőket azonnal császármetszeni kellett, mert a kisbabák is életveszélyes állapotban voltak az anyák drogmérgezése miatt. Sajnos a csecsemők komoly agykárosodást szenvedtek, és nem is kerülhettek már vissza a szüleikhez. Az elhelyezésük kérdése már a gyámhatóság felelőssége - írta meg a Törökszentmiklóshíradó.

Sztáranyukák, akik 40 felett vállaltak gyerekethttp://www.life.hu/drlife/20170207-sztaranyukak-akik-40-felett-szultek-gyereket.htmlBiológiai szempontból a 20-30 éves kor közötti időszakot tartják a legmegfelelőbbnek gyermekvállalás szempontjából. Ugyanakkor egy nő számára a legtöbbször nem csupán ez a családalapítás egyedüli aspektusa. Most bemutatunk nyolc sztármamit, akik már bőven negyven felett jártak, amikor anyai örömök elé néztek. Dr. LifeOrigoHúsevő baktérium tette tönkre Kiss Dániel karrierjéthttp://www.life.hu/drlife/20170209-husevo-bakterium-miatt-nem-versenyzik-kiss-daniel.htmlÉvekkel ezelőtt fertőződött meg a baktériummal a sportoló, de azóta sem tud belőle tökéletesen felépülni. Dr. Life--Kulcsár Edina ijesztő betegséggel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20170209-kulcsar-edina-fel-az-amputaciotol.htmlKulcsár Edina sokáig nem foglalkozott furcsa betegségével, pedig a tünetek már jó ideje jelentkeznek nála. Ujjai folyamatosan elfehérednek, amit eddig nem vett komolyan, de nemrég rémisztő híreket kapott: valakinek amputálni is kellett ezért az ujjait. Dr. Life--Átesett a műtéten Tahi Tóth László: úgy tűnik, jól vanhttp://www.life.hu/drlife/20170209-megmutottek-tahi-toth-laszlot.htmlA híres színművész átesett az előre eltervezett agyműtéten. Úgy tűnik, a beavatkozás jól sikerült. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoRohamot kapott L.L. Junior kisfia, Lacika - Kórházban ápoljákhttp://www.life.hu/drlife/20170208-rohamot-kapott-l-l-junior-kisfia-lacika-korhazban-apoljak.htmlKórházba került L.L. Junior kisfia, Lacika. Éjszaka kapott rohamot. Dr. Life--Ritka rendellenességgel született a kislány: úgy nézett ki, mint egy porcelánbabahttp://www.life.hu/drlife/20170207-ritka-rendellenesseggel-szuletett-meg-a-kislany-porcelanbabanak-tunt.htmlProblémamentesen zajlott Emma Garside terhessége, ám amikor kislányuk megszületett, mégsem lehetett teljes a boldogságuk. Gyermekük olyan aprón jött a világra, ami még az orvosokat is megdöbbentette: inkább hasonlított egy porcelánbabára, mint egy valódi kislányra. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.