Michael Jackson lányát, Paris Jacksont visszaküldenék a pszichiátriára

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Spot -
Michael Jackson Paris Jackson pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Jackson kétségbeejtő interjút adott nemrég, melyben azt állítja, hogy édesapját megölték, valamint arról is beszél, hogy miért követett el többször öngyilkosságot. A rokonok szerint mentálisan ismét instabil a sztárcsemete, és az tenne neki a legjobbat, ha újra kezeltetné magát.

Paris Jackson nemrég adott igazán sokkoló interjút a Rolling Stones-nak, amiben több nyugtalanító részlet is volt. Michael Jackson lánya először is azt állítja, hogy édesapját meggyilkolták, de arról is nyilatkozott, hogy ő maga többször próbált meg öngyilkos lenni. Ennek az oka, hogy 14 éves korában megerőszakolták.

Paris Jacksont visszaküldenék a pszichiátriára Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Spot

Habár ezekről több részletet nem igazán akart az interjúban elárulni, a rokonai így is nagyon aggódnak a fiatal lányért, aki mindössze 11 éves volt, amikor Michael Jackson meghalt. Egy csapásra véget ért a csodás gyermekkora, ami állítása szerint olyan volt, mintha egy vidámparkban élt volna. Aztán jött a szörnyű valóság, amivel úgy tűnik, máig nem tud megküzdeni. A 18 éves lány már járt pszichiátrián, és a hozzátartozói szerint az lenne a legjobb, ha újra bevonulna. Sem a 26 éves szerelme, sem a modellkedés nincs ugyanis jó hatással Parisre a rokonok szerint, és egyre instabilabb mentálisan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.