Péter Szabó Szilvia kislányának, Emmának csecsemőkori refluxa van

Forrás: Red Lemon Media -
Péter Szabó Szilvia csecsemőkori reflux
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter Szabó Szilvi november végén adott életet kislányának, Emmának, aki egy igazán nyugodt, mosolygós baba. Az újdonsült anyuka figyelmét azonban a háziorvosa felhívta egy problémára: a kislánynak csecsemőkori refluxa van. 

Első gyermekének adott életet Péter Szabó Szilvia, november végén látta meg a napvilágot kislánya, Emma. A pici igazán nyugodt, mosolygós baba, és már most nagyon szereti a társaságot, amivel eléggé megkönnyíti az anyukája dolgát. A hatalmas boldogságba azonban némi aggodalom is vegyül, ugyanis kiderült, hogy Emmának csecsemőkori refluxa van.

Péter Szabó Szilvi kislányának refluxa van Forrás: Red Lemon Media

"A háziorvos hívta fel a figyelmemet arra, hogy mindig intő jel, ha egy kisbaba jobbra-balra tekergeti magát. Végül bebizonyosodott, hogy Emmának csecsemőkori refluxa van. Ez nem sima bukást jelent, ebben az esetben az evés után felbukó tejsav zavar be. A gasztroenterológusunk szerint mindezt egyéves korára kinövi a kislányom" – mesélte a Hot! Magazinnak Szilvi.

Híres fogyatékos emberek, akik örökre beírták magukat a történelembehttp://www.life.hu/drlife/20170214-hires-fogyatekos-emberek.htmlRendkívülit és maradandót alkotni mindenki számára kihívás, és bizony nem is mindenkinek sikerül. Az alábbiakban 5 olyan ismert ember rövid történetét mutatjuk be, akik fogyatékkal éltek, nevük és munkájuk miatt azonban örökké beírták magukat a történelembe. Dr. Life--Nem javul az állapota, kényszerpihenőre küldték Gesztesi Károlythttp://www.life.hu/drlife/20170215-nem-javul-az-allapota-kenyszerpihenore-kuldtek-gesztesi-karolyt.htmlEgy hónapja műtötték meg Gesztesi Károly térdét, de a felépülése lassabban halad, mint ahogy tervezte. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huRitka betegség miatt gyorsan öregszik a 20 éves lányhttp://www.life.hu/drlife/20170215-genetikai-betegseg-miatt-gyorsan-oregszik-a-fiatal-lany.htmlZara egy ritka betegséget örökölt az édesanyjától, amely miatt a teste háromszor öregebb a tényleges koránál. Dr. Life--Caitlyn Jenner nagyobb melleket csináltatott magánakhttp://www.life.hu/drlife/20170215-nagyobb-melleket-csinaltatott-maganak-caitlyn-jenner.htmlFérfiból lett nő Caitlyn Jenner, teste nem kevés változáson ment már át. A melleit is megműttette az egykori sztárapuka, de nem volt elégedett: nagyobb implantátumokat rakatott be és az sem érdekli, ha az egészsége forog kockán.Dr. LifeOrigoÍgy néz ki a teljesen összeégett férfi – Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170215-igy-el-a-ferfi-akinek-teljesen-osszeeget-ta-teste.htmlTej Biswokarma még gyermekkorában szenvedett súlyos égési sérülést, amely következtében a teste szinte összeolvadt.. Dr. LifeThinkstockVal Kilmer nagyon beteg: testsúlya felét elveszítettehttp://www.life.hu/drlife/20170215-val-kilmer-nagyon-beteg-aggodnak-a-rajongok.htmlVal Kilmer tagadja, hogy rákos, de az biztos, hogy nem egészséges. A színész nemrég tartott beszédet rajongói előtt, akiket sokkolt a legenda állapota: testsúlya felét elvesztette, levegő után kapkodott, és alig állt a lábán. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.