Oscar-gála: Michael J. Fox beteg is betegen is gálázik

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison -
Michael J. Fox Oscar 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már évtizedekkel ezelőtt tolószékbe kellett volna kerülnie a világhírű színésznek, orvosai szerint, ám ő még mindig jár, sőt az idei Oscar- gálán is tiszteletét tette. 

Kirobbanó formában van a világsztár. Szmokingban, csodálatos felesége oldalán sétált végig az idei Oscar-gála vörösszőnyegén Michael J. Fox. Orvosi csodának számít, amiért még képes járni. Orvosai évtizekkel ezelőtt tolószéket jósoltak neki, ám ő még idén is parádézik a világsztárok között.

Michael J. Fox kirobbanó formában van Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Michael J. Fox nem hagyja magát: rég tolószékben kéne lennie

Évtizedek óta küzd a Parkinson-kórral Michael J. Fox, de a betegség még nem győzedelmeskedett rajta. Az orvosok diagnózisa alapján már régen tolószékben kellene ülnie, ám ő még mindig sétál és bevásárol. Mindent az akaraterejének köszönhet.

Czippán Anett élő adásban bakizott – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170224-czippan-anett-nagyot-bakizott-elo-adasban.htmlCzippán Anett a reggeli életmódműsorban bakizott. Kellemetlen volt a helyzet, de hamar túllendültek rajta az érintettek. TV + Sztárok--Vastag Tomi 24 évesen lett apahttp://www.life.hu/sztarok/20170224-24-evesen-valt-apava-vastag-tomi.htmlVastag Tamást az X-Faktor első szériájában ismerhette meg a nagyközönség, amit végül bátyja, Vastag Csaba nyert meg. Tominak azóta felfordult az egész élete, néhány hónapja pedig édesapává is vált... TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra új műsora lesz a tavasz durranásahttp://www.life.hu/sztarok/20170224-ordog-nora-uj-musora-nagyon-cuki-vigyazat-gyerekkel-vagyok.htmlÖrdög Nóra új műsora március 1-jén indul, de már a promóvideókból jól látszik, hogy elképesztően vicces lesz. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi saját temetésére készülhttp://www.life.hu/sztarok/20170223-lagzi-lajcsi-sajat-temeteset-tervezi.htmlGalambos Lajos semmit sem bíz a véletlenre, még saját temetését is előre megtervezi ügyvédje segítségével... TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa szerelemre vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-demcsak-zsuzsa-szerelmet-akar.htmlDemcsák Zsuzsa régóta áhítozik egy nagy szerelemre. Úgy tűnik, nem sokáig kell várnia már... TV + Sztárok--Czippán Anett élő adásban bakizott – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170224-czippan-anett-nagyot-bakizott-elo-adasban.htmlCzippán Anett a reggeli életmódműsorban bakizott. Kellemetlen volt a helyzet, de hamar túllendültek rajta az érintettek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.