Eutanáziaklinikán lett öngyilkos az olasz DJ, Fabiano Antoniani

Forrás: Facebook/Fabiano Antoniani -
Fabiano Antoniani Svájc dj eutanázia klinika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olasz Fabiano Antoniani élete 2014-ben változott meg teljesen: egy autóbaleset következtében lebénult. A sztár-DJ nem akart így élni tovább, sokáig kampányolt, hogy hazájában olthassa ki a saját életét, de végül egy svájci magánklinikán végzett magával.

Rengeteg embernek okozott örömet az élete során Fabiano Antoniani, sikeres DJ volt, és élvezett minden pillanatot, ami ezzel járt. 2014-ben azonban teljesen megváltozott az élete, ugyanis

egy autóbaleset következtében lebénult.

Fabiano Antoniani éppen vezetett, amikor lehajolt a telefonjáért, hogy felvegye. A baj pedig egy pillanat alatt megtörtént.

Az olasz DJ, Fabiano Antoniani a baleset előtt és utána Forrás: Facebook/Fabiano Antoniani

A DJ lebénult, de nem akart magatehetetlenül élni. Sokáig kampányolt azért, hogy hazájában olthassa ki a saját életét,

Olaszországban azonban nem tudta elfogadtatni az asszisztált öngyilkosságot. Végül egy svájci eutanáziaklinikán lett öngyilkos, családja és szerelme körében. Mindössze egyetlen gombnyomással vetett véget az életének – írja a Daily Mail.

7 kérdés az egészségről: Dobó Ágihttp://www.life.hu/drlife/20170228-dobo-agi-szepsegkiralynotol-es-modelltol-7-kerdes-az-egeszsegrol.htmlMennyire fittek a sztárok? Vajon voltak-e már súlyos betegek? És mi a helyzet a plasztikával? A Life.hu legújabb sorozatában most hétről hétre kikérdezünk egy hírességet, aki megosztja veletek a legjobb egészségtippjeit és azokat a titkait, amelyekről eddig még talán sohasem beszélt. Ezúttal a 2013-as Miss World Hungary győztesét, Dobó Ágit faggattuk. Dr. LifeOrigoLélekfitnesz: Megtanulok nemet mondani!http://www.life.hu/drlife/20170227-megtanulok-nemet-mondani-a-lelekfitnesz-elso-kihivasa.htmlNeked is nehezen megy nemet mondani? Inkább rábólintasz egy-egy kérésre, feladatra vagy meghívásra, semmint összetűzésbe kerülj miatta? A Life.hu Lélekfitnesz kihívásának első hetében a nemet mondásra buzdítunk téged is. Ha kedvet érzel, csatlakozz, és változasd meg az életed egyetlen hét alatt! Dr. Life--Jackie Kennedy magyar bőrgyógyászhoz, László Ernőhöz járthttp://www.life.hu/drlife/20170301-jackie-kennedy-magyar-borgyogyaszhoz-jart.htmlAz amerikai közvélemény szerette és bálványozta Jackie Kennedyt, aki mindig elegáns volt és kifinomult stílusérzékkel rendelkezett. A klasszikus szépséget testesítette meg, de ezért bőven meg is fizetett. Láncdohányosként ugyanis sokat kellett költenie a bőrére, hogy ne látszódjon meg káros szenvedélyének nyoma. Ebben László Ernő, a világhírű bőrgyógyász segítette. Dr. Life--A WHO összeállította legveszélyesebb szuperbaktériumok listájáthttp://www.life.hu/drlife/20170228-szuperbakteriumok-listajat-allitotta-ossze-a-who.htmlA legveszélyesebb szuperbaktériumok toplistáját állította össze az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO), ezek az antibiotikumoknak ellenálló baktériumok óriási veszélyt jelentenek az emberi egészségre. Dr. LifeOrigoSúlyos alultápláltságtól szenved az indonéz Rollin Handikahttp://www.life.hu/drlife/20170228-sulyos-alultaplaltsagtol-szenved-rollin-handika.htmlNincs túl sok remény a súlyosan alultáplált indonéz fiú számára: annyira sovány, hogy felkelni sem tud, a kórházi kezelésekre pedig nincsen pénzük. Dr. Life--Így néz ki a rákos Shannen Doherty - Friss fotó!http://www.life.hu/drlife/20170228-igy-nez-ki-a-rakos-shannen-doherty.htmlRégóta küzd a rák ellen Shannen Doherty, de nem hagyja, hogy a betegség összetörje. A Beverly Hills 90210 című sorozat egykori sztárja egyre jobban néz ki! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.