Klapka György özvegye kórházba került

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György özvegy kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György halálát Marika nem tudja egy könnyen feldolgozni, és a lelki megpróbáltatások már az egészségére is hatással vannak. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, január 4-én Klapka György életét vesztette. Az Aranyembert otthon érte a halála a kora esti órákban.

György és felesége, Marika 27 évet éltek együtt boldog házasságban, az asszony nehezen tudja túl tenni magát a veszteségen. Az üzletembert -akinek hátborzongató végakarata volt - már eltemették, de a kedvese nehezen tud megbirkózni György hiányával.

Nem tudja elengedni szeretett férjét Marika Forrás: Tények

Sajnos azonban úgy tűnik, hogy a lelki traumák már az egészségügyi állapotára is kihatással vannak, ugyanis az asszony már egy hete betegeskedik, azt azonban nem árulta, hogy pontosan mivel küzd.

"Nem tudom feldolgozni a férjem halálát, nem vagyok jól, kórházban vagyok" - nyilatkozta Marika a Ripostnak. Azt is hozzátette, hogy a felépüléséhez rengeteg pihenésre és nyugalomra van szüksége.

Nyertes Zsuzsát vádolják Klapka György haláláért?

Nyertes Zsuzsa közeli, baráti kapcsolatot ápolt Klapka Györggyel, így számára már az is hatalmas trauma, hogy elveszítette a 88 éves férfit. Most azonban azzal is szembesülnie kell, hogy sokan őt vádolják az üzletember haláláért. Olvass tovább itt...

Amit mindig is tudni akartál a menstruációról, de sosem merted megkérdeznihttp://www.life.hu/drlife/20170307-a-menstruaciorol-amiket-sosem-mertel-megkerdezni.htmlHiába nyílt ki a világ, hiába írunk 2017-et, a menstruációról beszélni valamiért még mindig kényes, nem odaillő és zavarba ejtő. Most összegyűjtöttünk néhány érdekes kérdést vele kapcsolatban, amelyek valószínűleg a te fejedben is megfordultak már, de még soha nem tetted fel őket. Dr. LifeThinkstockKulka János egy néma filmszereppel tér visszahttp://www.life.hu/drlife/20170308-kulka-janos-nema-filmszereppel-ter-vissza.htmlA színművész súlyos stroke-ja óta elzárkózik a nyilvános megjelenésektől, azóta szerepeket sem vállalt, hiszen a felépülése az első. Nemsokára azonban visszatér a filmvászonra, ugyan egyelőre csak néma szerepben. Dr. Life--Lélekfitnesz: így tanultam meg nemet mondanihttp://www.life.hu/drlife/20170306-megtanultam-nemet-mondani-a-lelekfitnesz-kihivas-alatt.htmlNem akartam antiszociális lenni, nem akartam bántani, nem akartam, hogy bárki bármi rosszat gondoljon rólam. Kerültem a konfliktust, ahogy csak tudtam, aztán persze azon kaptam magam, hogy dühös vagyok, hogy frusztrált vagyok, és mérgez engem belülről. Ezért döntöttem el, hogy belevágok a Life.hu Lélekfitnesz kihívásába, és megtanulok nemet mondani egyetlen hét alatt. Nekem így sikerült. Dr. LifeThinkstockÉtelmérgezéssel került kórházba Sofia Richie - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170307-sofia-richie-korhazba-kerult.htmlA fiatal lány a napokban kórházba került, mert ételmérgezés áldozata lett. Fotót posztolt az állapotáról a közösségi oldalára. Dr. LifeOrigoSzülés utáni depressziójáról vallott Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/drlife/20170307-szules-utani-depressziojarol-nyilatkozott-chrissy-teigen.htmlChrissy Teigen 11 hónapja adott életet a kislányának, és bár a kívülállók számára tökéletesnek tűnhet az élete, ő is megküzdött azzal, amivel rengeteg újdonsült kismama: a szülés utáni depresszióval. Úgy döntött, elmondja, milyen sötét időszakon van túl. Dr. LifeOrigoAz intenzíven fekszik Gábor Zsazsa férje, Frédéric von Anhalthttp://www.life.hu/drlife/20170307-korhazba-kerult-gabor-zsazsa-ferje-frederic-von-anhalt.htmlFrédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa férje egy héten belül már másodszor került az intenzív osztályra. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.