Udvaros Dorottya pszichológushoz fordult

Forrás: Emmer László -
pszichológus lelkiállapot Udvaros Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő nem titkolózik: ő is egy ember, akinek olykor segítségre van szüksége. 

Udvaros Dorottya elárulta, hogy könnyedén el tudja veszíteni az önmagába vetett hitet, és ilyenkor bizony nem könnyű talpra állnia. Korábban azt is elmesélte, hogy nagyon sok emberben csalódott már életében, ez pedig nyomot hagyott a lelkében.

Udvaros Dorottya nem titkolja, hogy időnként segítséget kér Forrás: Emmer László

Legnagyobb lelki tehernek a szakítását élte meg, pedig az édesanyjával szemben is vannak komoly, feldolgozatlan érzései.

"Ilyenkor úgy éreztem, meg akarok halni, de a barátaim kirángattak a gödörből. Nagyon szerettem volna egy második gyereket, éveket adtam volna a szakmámból egy újabb anyaságért, de az élet kanyarai miatt ez valahogy nem jött össze" – vallotta be Dorottya.

A Kossuth-díjas sztár nem titkolja, hogy

a nehezebb pillanatokban ellátogat a pszichológusához, aki segíti őt átlendülni a kritikus pontokon

– írta meg a Story magazin.

"Elmebeteg vagyok" – Pszichológus kezeli a magyar humoristát

A humoristának sem mindig vidám az élete, Kőhalmi az Echo TV műsorában vallott arról, hogy szakember segítségére van szüksége ahhoz, hogy megküzdjön a problémáival. Olvass tovább itt...
Bipoláris vagyok, randizni akarok - Ilyen a párkeresés, ha mentális betegséged vanhttp://www.life.hu/drlife/20170308-mentalis-betegen-ilyen-a-parkereses-es-a-parkapcsolat.htmlMeglátni és megszeretni – bár a hollywoodi filmek szerint pontosan így kell(ene) indulnia minden valamirevaló szerelemnek, a valóságban ennél jóval bonyolultabb ismerkedni, randizni és együtt maradni boldogan, amíg meg nem. Különösen, ha az egyik fél, jelen esetben a The Guardianon megjelent cikk írója valamilyen mentális zavartól szenved. Emily Reynolds remekül összefoglalja, milyen buktatókkal kell megküzdenie annak, aki bipoláris zavar ide vagy oda, de szeretne párra lelni. Dr. LifeThinkstockSzabó Zsófi elárulta, nem a betegsége miatt fogyott lehttp://www.life.hu/drlife/20170309-szabo-zsofi-elmondta-hogy-nem-a-betegsege-miatt-kezdett-el-fogyni.htmlA csinos műsorvezető végre eloszlatta a kételyeket a betegsége és a fogyása körül. Kiderült mi az igazság. Dr. LifeOrigoWeisz Fanni betegséggel küzd: pajzsmirigyproblémája vanhttp://www.life.hu/drlife/20170309-weisz-fanni-pajzsmirigyproblemaval-kuzd.htmlFáradékonynak és gyengének érezte magát Weisz Fanni már hónapok óta, de nem tudták, hogy mi okozhatja a tüneteket. Végül egy rutinvizsgálaton jöttek rá, pajzsmirigyproblémája van. Dr. Life--Rékasi Károly: "Nem kell többet rettegnem, hogy levágják a lábam"http://www.life.hu/drlife/20170309-rekasi-karoly-szinesz-jobban-van.htmlMint ismeretes, a színész kálváriája már két éve tart, és úgy tűnik, lassan a végéhez ér. Bár nem hitte, hogy újra teljesen ép lehet a lába, és nagyon sokáig rettegett attól is, hogy amputálni kell, de most végre látszik a fény az alagút végén. Átesett a kilencedik műtéten, és bár még vár rá néhány megpróbáltatás, nagyon boldog, hogy kivették a combját tartó hatalmas fémet és a többtucatnyi csavart. Dr. Life--Amit mindig is tudni akartál a menstruációról, de sosem merted megkérdeznihttp://www.life.hu/drlife/20170307-a-menstruaciorol-amiket-sosem-mertel-megkerdezni.htmlHiába nyílt ki a világ, hiába írunk 2017-et, a menstruációról beszélni valamiért még mindig kényes, nem odaillő és zavarba ejtő. Most összegyűjtöttünk néhány érdekes kérdést vele kapcsolatban, amelyek valószínűleg a te fejedben is megfordultak már, de még soha nem tetted fel őket. Dr. LifeThinkstockEnnyi plasztikai műtétnek veti alá magát a 21. századi nő - Videó!http://www.life.hu/drlife/20170308-ennyi-plasztikai-mutetnek-veti-ala-magat-a-21-szazadi-no.htmlSoha nem voltak annyira elégedetlenek az emberek a testükkel, mint manapság. Sokan pedig kés alá fekszenek azért, hogy elérjék a vágyott kinézetet. Egy videóban mutatják be, hogy mennyi mindent megtesz a 21. századi nő azért, hogy átalakuljon a teste. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.