A híres színésznő elárulta a titkát: azért tud mindig humoros lenni, mert elég gyakran legurít egy-egy italt, még a forgatások alatt is. 

Az amerikai televíziós show-műsorok koronázatlan királynője minden alkalommal képes megnevettetni a közönségét. Ez azonban nemcsak annak köszönhető, hogy Diane Keatonnak fantasztikus humora van, hanem annak is, hogy a 71 éves színésznő ital nélkül nem tudja hozni a formáját. 

Diane Keaton beismerte, hogy alkoholfüggőForrás: The Picture Desk/n/a/Bob Marshak

Már a sminkszobában legurít jó pár pohár vörösbort, állítása szerint így vezeti le a frusztrációit. Legutóbb azonban balul sült el a dolog, mikor Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett. A sok ital hatására elvesztette a kontrollt, többször is leesett a kanapéról, furcsaságokat beszélt és folyamatosan vihogott. 

A barátai aggódnak érte, hiszen szerintük Diane kezd átesni a ló túloldalára az alkoholfogyasztást illetően. 

"Azt mondja, hogy neki ez a koktél az üzemanyaga, és ettől marad fitt és fiatalos. Az azonban nem normális, hogy felkeléskor ezzel indítja a napot, és délután már nem lehet vele értelmesen beszélgetni" – írta meg a Story magazin. 

Alkoholelvonón volt Ben Affleck
A 44 éves amerikai színész, rendező kedden a Facebook-oldalán közölte, hogy az elvonókúra az első lépés volt talpra állása felé, és külön köszönetet mondott legnagyobb támogatójának, feleségének, Jennifer Garnernek, akitől 2015 óta külön él. Olvass tovább itt...