Charlie Sheen állítja, sokan HIV-pozitívak Hollywoodban

Forrás: Tibrina Hobson / AFP -
Charlie Sheen Hollywood HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos hollywoodi híresség él titokban a HIV-fertőzéssel: ezt állítja Charlie Sheen, aki 2015 novemberében vallotta be, hogy beteg.

Felröppent a hír, hogy egy ismert hollywoodi sztár HIV-fertőzött, és az illető nem is várt olyan sokat a vallomással. Charlie Sheen 2015 novemberében állt ki a nyilvánosság elé, és ismerte el, hogy beteg, azóta pedig sokszor beszélt a fertőzésről.

Charlie Sheen szerint sokan HIV-fertőzöttek Hollywoodban Forrás: Tibrina Hobson / AFP

"Azért vagyok itt, hogy bevalljam, valójában HIV-pozitív vagyok. Három betű, amit nehéz megemészteni" - mondta akkor a sztár, aki nemrég szintén beszélt a betegségéről, és tett egy eléggé megdöbbentő kijelentést, amiből még botrány is lehet. A Kyle & Jackie O show-ban jelentette ki a Két pasi meg egy kicsi sztárja, hogy nem ő az egyetlen Hollywoodban, aki HIV-fertőzött. Állítja, számos olyan nagy hírességet ismer, aki titokban HIV-pozitív. "Tudom, hogy kik ők, de a sírba viszem magammal" - mondta Charlie Sheen, aki még azt is elárulta, hogy vele a gyógyszerek miatt sokkal biztonságosabb együtt lenni, mint a többi emberrel.

Sztárok, akiket legyőzött a HIV

Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy egy sztár hírneve és imidzse makulátlan maradjon. Egyesek titkolják egy életen át, mások nyíltan vállalják, sőt együtt is élnek HIV-betegségükkel. A Life.hu összegyűjtötte azokat a sztárokat, akik ebben a betegségben szenvedtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.