A gyógyíthatatlan betegség nagyon megnehezítette a nő életét, azt hitte soha nem találhatja meg a párját a külseje miatt.

Sophia Walker neurofibromatózisban szenved, amely egy gyógyíthatatlan genetikai betegség. A kórnak köszönhetően a páciens bőrében többszörös csomók és tumorok alakulnak ki szerte a testén. 

A 22 éves lány már megszokta az emberek szívtelen hozzászólásait a külsejével kapcsolatban, de attól mindig is rettegett, hogy örökre magányos marad, bármennyire vágyott már egy társra. Olykor voltak viszonyai, de mindenki titokban akarta tartani a kapcsolatukat, mert nem merték felvállalni a lány külsejét.

"Azután, hogy évekig mindenki csak csúfolt, és az összes randim rosszul sült el, sosem gondoltam, hogy egyszer megismerek majd egy rendes srácot" - vallotta be Sophia. 

Ám a szerencse rámosolygott a fiatal norfolki lányra, és egy olyan ember személyében találta meg a boldogságot, akit 16 éves kora óta ismer, csak az évek alatt elfeledkeztek egymásról. Annak idején egy középiskolába jártak, de újból csak az egyetem után vették fel a kapcsolatot. 

Megtalálta azt az embert, aki képes őt szívből szeretniForrás: Instagram

"Én már az első találkozón tudtam, hogy többet érzek iránta, de nem mertem bevallani, hiszen olyan sokszor megbántottak a múltban. De aztán ahogy egyre többet randiztunk, én is elhittem, hogy létezhet olyan ember a Földön, aki büszke rám, és szeret felvállaltan is velem lenni" - írta meg a DailyMail.

Híres modellek, akiket fogyatékosságuk tett gyönyörűvé
2017.03.21. 22:13
Az utóbbi években egyre inkább feloldódni látszik a divatipar tökéletességre való ádáz törekvése, ezáltal pedig egyre több különleges karakterű modell került a figyelem középpontjába, akik valamilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal élnek együtt. Fotók!