Demi Lovato kigyógyult a szenvedélybetegségeiből

Forrás: AFP/Christopher Polk -
Demi Lovato alkoholizmus szenvedélybetegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Lovato komoly alkoholproblémákkal és drogfüggőséggel küzdött, ám az elmúlt 5 évet alapul véve talán kijelenthetjük: az énekesnő meggyógyult. 

Ahogy azt a Life.hu már korábban megírta, a szexi fiatal sztár nem vetette meg sem az alkoholt, sem a drogokat. A 24 éves amerikai nő korábban már részletesen elmesélte, hogy anno 30 percet sem bírt ki kokain nélkül, még a repülő fedélzetére is magával vitte szokásos adagját.

Demi Lovato hálás a környezetének, amiért segítették a gyógyulásában Forrás: AFP/Christopher Polk

Nemrég azonban újból terítékre került Demi régi életének árnyoldala, de kivételesen pozitív értelemben, ugyanis úgy tűnik,

a fiatal sztár túl van a függőségi időszakon.

Azt is bevallotta, hogy a családja nélkül nem járt volna sikerrel, az ő támogatásukkal sikerült elérnie a célját.

"Büszke vagyok magamra, de azzal is tisztában vagyok, hogy nem jutottam volna idáig a családom és a barátaim segítsége nélkül, hiszen ők végig támogattak. Köszönöm mindenkinek, aki mellettem volt és hitt bennem" - írta meg az ENews.

Demi Lovato még sosem volt ilyen szexi: Fotó!

A híres énekesnő igen magasra tette a lécet: nehéz lesz versenyezni a most közzétett szexi fotójával. Teljesen másképp néz önmagára, mióta megszabadult a súlyfeleslegétől. Nézd meg a fotóját itt!
Apró változtatások, amelyektől boldogabbnak érezheted magadhttp://www.life.hu/drlife/20170322-szokasok-es-valtoztatasok-amelyektol-boldogabb-lesz-az-eleted.htmlMajd ha lefogyok, majd ha többet keresek, majd ha végre meg tudom magamnak venni azt a ruhát –gondoljuk, és közben rendületlenül várjuk, hogy ha majd végre miénk lesz, amire vágyunk, boldogabbnak is fogjuk érezni magunkat. A kiegyensúlyozott és boldog élethez azonban ennél jóval több kell. Mutatjuk. Dr. LifeThinkstockCharlie Sheen állítja, sokan HIV-pozitívak Hollywoodbanhttp://www.life.hu/drlife/20170323-charlie-sheen-allitja-sokan-hiv-pozitivak-hollywoodban.htmlSzámos hollywoodi híresség él titokban a HIV-fertőzéssel: ezt állítja Charlie Sheen, aki 2015 novemberében vallotta be, hogy beteg. Dr. Life--Torz arccal született a nő, aki genetikai betegségben szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20170323-egy-genetikai-betegseg-miatt-van-torz-arca-a-nonek.htmlA gyógyíthatatlan betegség nagyon megnehezítette a nő életét, azt hitte soha nem találhatja meg a párját a külseje miatt. Dr. LifeOrigoTahi Tóth László Kossuth-díjjal és házi koszttal gyógyul http://www.life.hu/drlife/20170323-tahi-toth-laszlo-gyorsan-gyogyul.htmlNehéz időszakon van túl a híres magyar színész, de úgy tűnik mostmár nem kell sokat várni a visszatérésére. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoNégy lábbal és két gerinccel született egy gyerek http://www.life.hu/drlife/20170322-halott-testvere-labai-nottek-ra-a-kisbaba-testere.htmlParazita ikertestvére miatt született 4 lábbal és 2 gerinccel a kislány. Hosszú műtéten kellett átesnie. Dr. Life--VV Leo a Sláger TV autóbalesetéről nyilatkozotthttp://www.life.hu/drlife/20170322-vv-leo-az-autobaleseterol-nyilatkozott.htmlForgatásról tartott hazafelé a Sláger TV stábja, köztük VV Leó is. Hátulról azonban beléjük csapódott egy autó, de szerencsésen megúszták a súlyos balesetet. Még Leó szerint is csoda, hogy élnek. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.