Májbeteg kisfia műtétjére gyűjt egy nő

Forrás: GoFundMe/Helen Lynch -
adomány műtét májbetegség beteg gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétségbeesett édesanya életmentő műtétre gyűjt a 8 éves kisfiának. Májátültetésre van szüksége.

Helen Lynch eszeveszett tempóban indított gyűjtést a 8 éves fiának, aki azonnali májátültetésre szorul. Az édesanya a GoFundMe oldalon hozott létre egy bemutatkozó lapot, ezen keresztül próbálja elérni az embereket, hogy elmesélhesse Charlie történetét.

Májbeteg kisfia műtétjére gyűjt Helen Lynch Forrás: GoFundMe/Helen Lynch

"Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy a műtétek összes költséget egyedül fizessem. Charlie azonban már nem várhat sokáig" - mesélte az elkeseredett anya.

Helent semmilyen segély vagy jóléti szervezet nem támogatja, így kénytelen önerőből megszerezni a szükséges összeget, de sajnos nagyon lassan halad. A gyermek veleszületett epeútelzáródással jött a világra, ami egy súlyos betegség.

Helen felajánlotta a saját máját is, de sajnos nem átültethető, így nem maradt más választása, muszáj donort találnia. Nem tehetnek mást, csak hisznek a jó szerencsében, és igyekeznek találni egy donort, közben pedig pénzt gyűjtenek a fiú kezeléseire - írta meg a TheSun.

Lesújtó képek egy rákos kislány küzdelméről

Több, mint egy évvel ezelőtt diagnosztizálták kislányánál a neurobalstomát, ami egy rendkívül ritka agydaganat típus, mely jellemzően 10 éves kor körül szokott jelentkezni a betegeknél. Az édesapja fotókat készített a beteg kislányról...

7 kérdés az egészségről: Weisz Fannihttp://www.life.hu/drlife/20170322-weisz-fanni-modell-es-szepsegkiralynotol-7-kerdes-az-egeszsegrol.htmlMennyire fittek a sztárok? Vajon voltak-e már súlyos betegek? És mi a helyzet a plasztikával? A Life.hu legújabb sorozatában most hétről hétre kikérdezünk egy hírességet, aki megosztja veletek a legjobb egészségtippjeit és azokat a titkait, amelyekről eddig még talán sohasem beszélt. Ezúttal a gyönyörű siket fotómodellt, Weisz Fannit faggattuk. Dr. Life--Eltörte a kezét Kabát Péter!http://www.life.hu/drlife/20170327-eltorte-a-kezet-kabat-peter.htmlNagyon szerencsétlenül járt Kabát Péter, ugyanis baleset érte. Instagram-oldalán mutatta meg rajongóinak, hogy milyen sérülést szenvedett. Dr. Life--Életmódváltás: így készítsd fel magad arra, hogy mostantól másképp fogsz élnihttp://www.life.hu/drlife/20170323-az-eletmodvaltas-mentalis-es-lelki-oldala.htmlElhatároztad, hogy mostantól odafigyelsz az étkezésedre és a mozgásra? Szeretnéd a legjobb formádat hozni a nyárra? Eláruljuk: ahhoz, hogy valóban sikeres legyen az életmódváltásod, nem csupán a testedre, hanem a lelkedre is oda kell figyelned. Dr. Life--Antonio Banderasnak szívrohama volthttp://www.life.hu/drlife/20170326-aantonio-banderas-szinesznek-szivrohama-volt.html"Január 26-án estem át szívrohamon, de nem volt súlyos és nem lettek komoly következményei" - mondta el az 56 esztendős színész.Dr. Life--Hódi Pamela lebetegedetthttp://www.life.hu/drlife/20170325-hodi-pamela-lebetegedett-nathas.htmlTavaszi vírus döntötte ágynak Hódi Pamelát. Dr. Life--100 kilót fogyott 9 hónap alatt egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20170325-100-kilot-fogyott-9-honap-alatt-egy-no-tracey-matthews.htmlA 270 kilós életem című műsorban mutatták be Tracey Matthews nagy fogyását. A nő 9 hónap alatt 100 kilogrammot fogyott műtétek nélkül. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.