A kétségbeesett édesanya életmentő műtétre gyűjt a 8 éves kisfiának. Májátültetésre van szüksége.

Helen Lynch eszeveszett tempóban indított gyűjtést a 8 éves fiának, aki azonnali májátültetésre szorul. Az édesanya a GoFundMe oldalon hozott létre egy bemutatkozó lapot, ezen keresztül próbálja elérni az embereket, hogy elmesélhesse Charlie történetét. 

Májbeteg kisfia műtétjére gyűjt Helen LynchForrás: GoFundMe/Helen Lynch

"Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy a műtétek összes költséget egyedül fizessem. Charlie azonban már nem várhat sokáig" - mesélte az elkeseredett anya. 

Helent semmilyen segély vagy jóléti szervezet nem támogatja, így kénytelen önerőből megszerezni a szükséges összeget, de sajnos nagyon lassan halad. A gyermek veleszületett epeútelzáródással jött a világra, ami egy súlyos betegség. 

Helen felajánlotta a saját máját is, de sajnos nem átültethető, így nem maradt más választása, muszáj donort találnia. Nem tehetnek mást, csak hisznek a jó szerencsében, és igyekeznek találni egy donort, közben pedig pénzt gyűjtenek a fiú kezeléseire - írta meg a TheSun.

Lesújtó képek egy rákos kislány küzdelméről
Több, mint egy évvel ezelőtt diagnosztizálták kislányánál a neurobalstomát, ami egy rendkívül ritka agydaganat típus, mely jellemzően 10 éves kor körül szokott jelentkezni a betegeknél. Az édesapja fotókat készített a beteg kislányról...