Először szólalt meg súlyos műtétje óta Tahi Tóth László

Fotó: Mudra László - Origo -
műtét Tahi Tóth László gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapos kórházi kezelés és egy komoly műtét után végre hazatérhetett otthonába Tahi Tóth László. Először mesélt arról, hogy érzi magát.

A színész a Vasárnapi Blikknek nyilatkozott: azt mondja, gyógyultnak érzi magát, nincsenek fájdalmai, panaszai, boldognak érzi magát. Már bevásárlókörútra is elment a feleségével, az üzeletekben pedig többen megállították, a hogyléte felől érdeklődtek, ami a művésznek nagyon jólesett:
"Jólesett az emberek szeretete, ahogy fogadtak, igen aranyosak voltak hozzánk. Rengeteg ismerőssel is összefutottam, sőt egy kolleganővel is, Szegedi Erikával, akivel az egészségemen túl a szakmáról is beszélgettünk. Nagy meglepetésemre a teniszpartneremmel és feleségével is találkoztam, akik annyira meglepődtek a látványomon, hogy már vitorlázni hívtak a Balatonra, de az még odébb van egy kicsit."

Tahi-Tóth László már otthon lábadozik Fotó: Mudra László - Origo


Tahi Tóth Lászlót felesége ápolja otthonukban. Speciális étrend szerint készíti el férje ételeit, rengeteg zöldséget, gyümöcsöt kell fogyasztania, fontos, hogy megerősödjön a szervezete. Azt még nem tudni, a színész mikor térhet vissza a színházba, de az biztos, hogy kollégái és a közönség is visszavárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.