Megműttette a szemét Szűcs Judith

Forrás: FEM3 -
szemműtét Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Judit a nagykoncertjére készül, és mindent meg is tesz azért, hogy kirobbanó formában legyen.

A 64 éves énekesnő test- és arckezelésekre jár, olyan, mintha tornázna, csak éppen fekszik közben. Otthon is edz, külön figyelmet szentel a karjai feszesítésére, és azt vallja, nem árt, ha a combot, a hasat és a popsit is megdolgoztatja. Hajdúsító tincseket is tetetett magának, és a szemét is megoperáltatta.

Szűcs Judit kirobbanó formában szeretne lenni, a nagykoncertjére készül Forrás: FEM3

"Praktikussági okokból a szemeimet is megoperáltattam. A műtét mindössze öt percig tartott, de azóta szinte az egész életem megváltozott. Már csak a nagyon apró betűs szövegek elolvasásához van szükségem szemüvegre, és attól sem kell tartanom, hogy a kontaktlencsével küzdjek, ha egy szabadtéri koncerten valami a szemembe repül" - mondta a Borsnak az énekesnő.

Bevallotta: Pánikrohamoktól szenved Kevin Baconhttp://www.life.hu/drlife/20170401-panikrohamoktol-szenved-kevin-bacon.htmlA népszerű színész, Kevin Bacon őszintén vallott betegségéről: évek óta pánikrohamok gyötrik. Dr. Life--Először szólalt meg súlyos műtétje óta Tahi Tóth Lászlóhttp://www.life.hu/drlife/20170401-eloszor-szolalt-meg-mutetje-ota-tahi-toth-laszlo.htmlKét hónapos kórházi kezelés és egy komoly műtét után végre hazatérhetett otthonába Tahi Tóth László. Először mesélt arról, hogy érzi magát. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoLuxusklinikát húzott fel Hajdú Péter - Már csak az orvosok hiányoznakhttp://www.life.hu/drlife/20170401-luxusrendelot-huzott-fel-hajdu-peter.htmlLuxusrendelőt épített Hajdú Péter az otthona közelében, Törökbálinton. Az új biznisz várhatóan milliókat hoz majd a konyhára – írja a Blikk. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoEzért egészséges a szellentés http://www.life.hu/drlife/20170331-nehany-ok-amiert-a-szellentes-egeszseges.htmlEz a téma legalább annyira kínos, mint a kaki, amiről szintén nem szeretünk beszélni, pedig mindennapi életünk része, és sokat elárul az egészségünkről. Íme néhány érv a szellentés mellett. Dr. Life--Rudolf Péternek csont akadt a torkán: meg is némulhatott volnahttp://www.life.hu/drlife/20170331-rudolf-peternek-csont-akadt-a-torkan.htmlMajdnem megfulladt Rudolf Péter, amikor újra elkezdett húst enni. Rávetette magát a csirkepaprikásra, de egy csont megakadt a torkán... Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoDundika elkapott valamilyen betegséget Amerikában! http://www.life.hu/drlife/20170331-dundika-megbetegedett-amerikaban.htmlNem indult jól Majkáék Las Vegas-i nyaralása, Olivér és Dundika ugyanis elkaptak valamit, ami miatt az eddig ott töltött időt végigbetegeskedték. Mindketten hánynak. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.