Földön, vízen, levegőben - Pénisztérképpel a rák ellen

pénisz kampány térkép rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes kísérletet tettek arra, hogy felhívják mindenki figyelmét a rákmegelőzés fontosságára. Íme az óriási pénisztérkép!

Vaughn Davis nevéhez fűződik a mozgalom, ugyanis ő volt az első, aki előre megtervezett útvonalon, egy pénisz alakot lerajzolva repült egy új-zélandi város, Auckland felett.

Just gone balls out for Testicular Cancer. Now I wanna see yours! #goballsout www.goballsout.org.nz

@scottfromnz által megosztott bejegyzés,

Egyre többen kezdték el követni a férfit. Valaki fut, valaki úszik, mások pedig sétálnak, de folyamatosan bővül a létszám, így egyre több pénisztérkép lát napvilágot.

Mint kiderült, Új-Zélandon nagyon magas a hererákban elhunyt férfiak száma, ezért a mozgalommal nem csak a veszélyre szeretnék felhívni mindenki figyelmét, hanem felszólítani őket, hogy ebben a hónapban látogassanak el szűrővizsgálatra - írta meg a Mirror.

Valóban csak az étrenden múlik a rák?

Az internet a lehetőségek tárháza: az itt fellelhető írások nagy része soha nem hallott gyógymódokat kínál az egyszerű ember számára is, és mielőbbi felépülést és egészséget ígér azoknak, akik bármire képesek lennének, hogy megmentsék maguk vagy szerettük életét. Vajon mit szabad elhinni?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.