Extra mellbimbók és furcsa ujjak – hiába híresek, gazdagok és sikeresek, a hollywoodi celebek sem teljesen tökéletesek. Néhányuk ráadásul mindezt nyíltan vállalja is. Mutatjuk, kik ők.

Megan Fox

A Transformers gyönyörű színésznőjének nem csupán a szépsége páratlan, hanem bizony a kezei is. A háromgyerekes édesanyának úgynevezett D típusú brachydactyliája van: ez egy genetikailag öröklődő rendellenesség, amelynek következtében Megan Fox kezének zömökebb hüvelykujja inkább a nagylábujjára hasonlít. A színésznő annak idején egy tévéshow-ban adott interjújában azt mondta, anyukája mindennap tonhalat evett, amikor vele volt terhes. Azt gondoltam, hogy valószínűleg emiatt lettek ilyenek az ujjaim. Ilyen furcsák és tömzsik  – fogalmazott akkor nevetve.

Megan FoxForrás: AFP/Valerie Macon

Harry Styles

A tinilányok bálványa 2012-ben fedte fel titkát a nyilvánosság előtt: kiderült, hogy a One Direction énekesének kettő helyett összesen négy mellbimbója van, ám mindez egyáltalán nem zavarja őt – még akkor sem, ha félmeztelenre kell vetkőznie. Nem nézek ki úgy, mint egy tehén vagy ilyesmi. Valószínűleg lett volna egy ikertestvérem, aki elment, és megmaradtak a mellbimbói  – mondta el egy korábban adott interjújában a sztár.

Harry StylesForrás: AFP/Jason Merritt

Lily Allen

Nem Harry Styles az egyedüli híresség, akit extra mellbimbókkal áldott meg a sors. Szabadszájú kolléganője, Lily Allen többször is megmutatta már a bal melle alatt található harmadik bimbóját. Az énekesnő egy holland tévének adott interjújában arról is beszélt már, hogy ha hozzáérnek, megkeményedik. Köszönjük, Lily!

Lily AllenForrás: AFP

Karolina Kurkova

Amikor Karolina Kurkova 2008-ban végigsétált a Victoria's Secret kifutóján, mindenkit sokként ért, hogy a gyönyörű modellnek egész egyszerűen hiányzik a köldöke. Később a szépség sajtósa igyekezett megnyugtatni a rajongókat: Karolinával ugyanis minden a legnagyobb rendben, mindössze annyi, hogy csecsemőkorában műteni kellett őt köldöksérve miatt.

Karolina KurkovaForrás: AFP/Bryan Bedder

Ashton Kutcher

Mila Kunis férjurának és gyermekei édesapjának amilyen tökéletesen alakul az élete, olyan tökéletlenek a lábujjai. Persze ezt csak ő látja így: a Két pasi meg egy kicsi sztárja egy korábban adott tévés interjújában mutatta meg összenőtt lábujjait a bal lábán. Amikor minden ilyen tökéletesen néz ki, valami biztosan elromlik  – viccelődött akkor Kutcher.

Ashton KutcherForrás: AFP/Slaven Vlasic