Ők sem tökéletesek! Sztárok apró testi hibái

mellbimbó lábujj test sztár hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Extra mellbimbók és furcsa ujjak – hiába híresek, gazdagok és sikeresek, a hollywoodi celebek sem teljesen tökéletesek. Néhányuk ráadásul mindezt nyíltan vállalja is. Mutatjuk, kik ők.

Megan Fox

Megan Fox Forrás: AFP/Valerie Macon

Harry Styles

Harry Styles Forrás: AFP/Jason Merritt

Lily Allen

Nem Harry Styles az egyedüli híresség, akit extra mellbimbókkal áldott meg a sors. Szabadszájú kolléganője, Lily Allen többször is megmutatta már a bal melle alatt található harmadik bimbóját. Az énekesnő egy holland tévének adott interjújában arról is beszélt már, hogy ha hozzáérnek, megkeményedik. Köszönjük, Lily!

Lily Allen Forrás: AFP

Karolina Kurkova

Amikor Karolina Kurkova 2008-ban végigsétált a Victoria's Secret kifutóján, mindenkit sokként ért, hogy a gyönyörű modellnek egész egyszerűen hiányzik a köldöke. Később a szépség sajtósa igyekezett megnyugtatni a rajongókat: Karolinával ugyanis minden a legnagyobb rendben, mindössze annyi, hogy csecsemőkorában műteni kellett őt köldöksérve miatt.

Karolina Kurkova Forrás: AFP/Bryan Bedder

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher Forrás: AFP/Slaven Vlasic
Alvásproblémákkal küzdesz? Szüntesd meg őket ezekkel a módszerekkelhttp://www.life.hu/drlife/20170407-nehezen-alszol-el-ezekkel-a-modszerekkel-lekuzdheted-az-alvasproblemakat.htmlAz elegendő és minőségi alvás létfontosságú. Nem csupán a közérzeted, hanem a szervezeted és az agyad egészséges működése is múlik rajta. A rossz alvás olyan betegségekért tehető felelőssé többek között, mint a szív- és érrendszeri megbetegedések vagy a cukorbetegség, de még a túlsúly kialakulásának is kedvezhet. Ha a te szemedre is nehezen jön álom a nap végére, érdemes megfogadnod tanácsainkat. Dr. LifeOrigoŐrült zsenikhttp://www.life.hu/drlife/20170410-orult-zsenik-koztuk-vincent-van-gogh-ernest-hemingway-csath-geza-prince.htmlAz őrültség és a zsenialitás sokszor kéz a kézben járnak. Mindezt nem csupán a történelem legnagyobb tehetségeinek életútja támasztja alá, hanem számos hasonló témában született kutatás is. A Life.hu most összegyűjtötte azokat a híres embereket, akik kétségkívül nagyot alkottak, elmeállapotuk pedig a mai napig esettanulmányként szolgál a kutatók számára. Dr. LifeAFPMeglepő és furcsa betegségekhttp://www.life.hu/drlife/20170405-betegsegek-amelyek-furcsak-es-meglepoek.htmlHála a tudomány fejlődésének, mára több tízezer betegséget és rendellenességet ismerhetünk. Ezek közül azonban akad néhány olyan, amelyek amilyen furcsán és meglepően hangoznak, annyira valóságosak. Ezek közül gyűjtöttünk most össze néhányat. Dr. Life--7 kérdés az egészségről: Weisz Fannihttp://www.life.hu/drlife/20170322-weisz-fanni-modell-es-szepsegkiralynotol-7-kerdes-az-egeszsegrol.htmlMennyire fittek a sztárok? Vajon voltak-e már súlyos betegek? És mi a helyzet a plasztikával? A Life.hu legújabb sorozatában most hétről hétre kikérdezünk egy hírességet, aki megosztja veletek a legjobb egészségtippjeit és azokat a titkait, amelyekről eddig még talán sohasem beszélt. Ezúttal a gyönyörű siket fotómodellt, Weisz Fannit faggattuk. Dr. Life--Sztárok, akik súlyos figyelemzavarral küzdenekhttp://www.life.hu/drlife/20170328-sztarok-akik-adhd-val-vagyis-sulyos-figyelemzavarral-kuzdenek.htmlSzépek, sikeresek, gazdagok – és ADHD-val, vagyis figyelemhiányos hiperaktivitási zavarral küzdenek. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik korábban nyíltan vállalták betegségüket. Dr. LifeAFPÉletmódváltás: így készítsd fel magad arra, hogy mostantól másképp fogsz élnihttp://www.life.hu/drlife/20170323-az-eletmodvaltas-mentalis-es-lelki-oldala.htmlElhatároztad, hogy mostantól odafigyelsz az étkezésedre és a mozgásra? Szeretnéd a legjobb formádat hozni a nyárra? Eláruljuk: ahhoz, hogy valóban sikeres legyen az életmódváltásod, nem csupán a testedre, hanem a lelkedre is oda kell figyelned. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.