Halálos betegséget diagnosztizáltak Delroy Anglin tévésztárnál

Fotó:: Steven Peskett/dcbltd.com -
tévésztár Delroy Anglin halálos betegségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brit tévéműsorban vált híressé Delroy Anglin, akit nemrég egy rendkívül súlyos betegséggel diagnosztizáltak. A leukémia egy súlyos formájával küzd, ami felemészti, vagyis ha nem találnak donorokat a számára, akkor biztosan meg fog halni.

Meglepő népszerűségre tett szert Delroy Anglin a Nem fizet? Elvisszük! című brit tévéműsorban. A férfit rengetegen imádták, de most nagy segítségre van szüksége. A leukémia egy nagyon súlyos formáját diagnosztizálták nála, és nincs sok ideje.

Jelenleg donorokat keresnek a számára,

de nem sok esély van arra, hogy nagyon gyorsan találnak olyan embert, aki megfelelő lesz.

Delroy Anglin Fotó:: Steven Peskett/dcbltd.com

Nagyon gyorsan szüksége volna egy csontvelő-transzplantációra, hogy képes legyen legyőzni a betegségét. Természetesen közben kemoterápiát is kap, de kétségbeesetten keresik a megfelelő alanyokat. "Az élet egy pillanat alatt megváltozott, amikor közölték a diagnózist. Reméltem, hogy valaki elrontott valamit, de sajnos nem" - mondta a Mirrornak az 56 éves férfi, akinek családja is izgul érte és támogatja őt.

8 szokás, amit a mentálisan erős emberek gyakorolnakhttp://www.life.hu/drlife/20170418-mentalisan-eros-emberek-szokasai.htmlA mentális erő nem valamiféle privilégium, avagy a szerencsés csillagzat alatt születettek kiváltsága, sokkal inkább döntés és fegyelem kérdése. Most összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amelyeket érdemes eltanulni a mentálisan edzett emberekről. Dr. LifeThinkstockÍgy születik meg egy császármetszett kisbaba: Videó!http://www.life.hu/drlife/20170424-igy-nez-ki-kozelrol-a-csaszarmetszes.htmlCsászármetszéssel szültél, várandós vagy, esetleg kisbabát tervezel, és nem tudod elképzelni, hogy néz ki a császármetszés? Most megnézheted egészen közelről. Dr. LifeOrigoShannen Doherty a gyógyulásáról posztolt: Fotó! http://www.life.hu/drlife/20170424-shannen-doherty-haja-visszanott-a-kemoterapia-utan.htmlShannen Doherty már régóta küzd a durva kórral, de szerencsére úgy néz ki, a színésznő nyerte a csatát. Dr. Life--Nyolcszor gyorsabban öregszik az átlagosnál a 21 éves fiú: Fotóhttp://www.life.hu/drlife/20170424-komoly-betegseg-miatt-oregszik-nagyon-gyorsan-egy-fiu.htmlNagyon ritka genetikai betegségben szenved egy 21 éves fiú. A kór következtében 8-szor gyorsabban öregszik a normálisnál, így történhet meg, hogy jelenleg egy 160 éves testbe zárva él. Dr. Life--"Ne kövesd el ugyanazt a hibát, amit én" – Őszinte vallomás egy egykori bulimiástólhttp://www.life.hu/drlife/20170418-egy-bulimias-lany-tortenete.htmlAz étkezési zavarokról, köztük a bulimiáról sok helyen sok mindent megírtak már. Ám egészen más olvasni róla, mint benne lenni és átélni a vele együtt járó nehézségeket, helyzeteket és dilemmákat. Ashley Marcin nagyjából 10 éven át volt bulimiás – most első kézből megtudhatod, mit jelent ezzel az étkezési rendellenességgel együtt élni. Dr. Life--Mitől ragyognak a 60 feletti sztárhölgyek? Tanulj tőlük!http://www.life.hu/drlife/20170413-60-feletti-sztarok-titkai.htmlEgy olyan világban, mint Hollywood, könnyű elhinni, hogy harminc felett véget ér az élet. Ám hála néhány híres nőnek, azt is tudjuk, hogy egyáltalán nem muszáj, hogy ez így legyen. Most következzen hat világszerte elismert, hatvan felett járó nő, akik bebizonyították, hogy plasztikai műtétek nélkül is lehet élni, magabiztosságukkal pedig simán kenterbe verik huszonéves kolléganőiket is. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.