Nagyon ritka betegségben szenved egy fiatal lány. Nem tudja úgy elhagyni az otthonát, hogy a testének valamely részéből ne csöpögne a vér. 

Phakamad Sangchai egy úgynevezett hematohidrosis nevű betegségben szenved. A kór hatására a lány testnedvei helyett mindenhonnan vér folyik, azaz a verejtéke és a könnye is véres. 

Ha könnyezni kezd, vér lepi el az arcátForrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Exclusivepix Media

A 14 éves lány tünetei fél évvel ezelőtt kezdődtek, de ma már nem is tudja úgy elhagyni az otthonát, hogy ne szembesüljön a nem mindennapi tüneteivel. A vérrel ugyan sokan összefüggésbe hozzák a fájdalmat is, de Phakamad szerencsére semmi ilyesmit nem tapasztal. 

Patakokban folyik rajta a vér, egyelőre nem sikerült meggyógyítaniForrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Exclusivepix Media

Egy thaiföldi kórházban már kezelni kezdték a lányt, de egyelőre nem sikerült jelentős változást elérni. A kétségbeesett édesanya egy megdöbbentő videót posztolt ki a lányáról a Facebook-oldalára annak reményében, hogy valaki tud nekik segíteni - írta meg a Mirror

Ritka öröklődő betegség miatt törnek a kislány csontjai: Fotók!
A 6 éves Zoe Lush egy osteogenesis imperfecta nevű betegségben szenved, melynek következtében a csontjai olyan törékenyek, akár az üveg. A ritka kór okozza, hogy csontjai gyakorlatilag bármitől képesek összetörni, akár egy tüsszentéstől is. Fotók!