Már több tucat beavatkozáson volt túl, de a legutóbbi operáció során komplikációk léptek fel: ez okozta a 23 éves nő halálát. 

Kristyna Martellit a legtöbben csak "Blow-up Doll"-ként, azaz felpumpált babaként ismerték. Ez nem meglepő, hiszen a fiatal nő 17 éves kora óta csak az alakjával és a plasztikai műtétekkel foglalkozott. A kanadai származású lány nagyon sikeres volt, több mint 600 ezren követték az Instagramon, és meg is tudott élni a modellkedésből. 

Kristyna azonban egy idő után átesett a ló másik oldalára. Fiatalkora ellenére több mint 100 szépészeti beavatkozáson esett át, és korábban azt állította, hogy rajong a tökéletesre plasztikázott testekért. 

Az utolsó beavatkozás alkalmával azonban sajnos komplikációk léptek fel, és az orvosok nem tudták megmenteni a lány életét.

Egyik barátnője, Amy Anderssen közölte a hírt a médiával, de azt még nem tudni, hogy pontosan milyen probléma merült fel a műtét közben - írta meg a DailyBhaskar.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen komplikáció okozta a lány halálátForrás: Instagram

 

Az élő Ken baba a plasztikai műtétekről vallott: ezt bánta meg a férfi
Csak az élő Ken babaként ismerik Rodrigo Alvest, aki megszámlálhatatlanul sok plasztikai beavatkozáson esett már át. A férfi minden vonása megváltozott, de ő így boldog: mindent a plasztikai műtéteknek köszönhet, bár van olyan is, amit megbánt. Olvass tovább itt...