Király Viktor bokaficammal került kórházba, ami szörnyű fájdalmakat okozott neki. A zenész sportolás közben sérült meg, a lábát be is gipszelték. Egy jó darabig nem fog felkelni.

Király Viktor kosárlabdázás közben szenvedett súlyos sérülést, erről korábban a Life.hu is beszámolt. A zenész az Instagram-oldalán mutatta meg rajongóinak, milyen komoly is a baj, Begipszelve feküdt az ágyon, és mint kiderült, egy jó darabig így is marad. Szörnyű fájdalmakkal került kórházba, ez még most sem múlt el teljesen.

Király Viktor szörnyű balesetet szenvedettForrás: Király Viktor / Facebook

"Az, hogy ijesztő látvány volt, az enyhe kifejezés. A lábam furcsa szögben állt, de a helyzethez képest egész jól bírtam. Persze nagyon fájt, sőt még most is sajog, de folyamatosan kapok gyógyszereket. Ahogy beértünk a kórházba, rögtön elaltattak, és úgy rakták helyre a bokámat, ezt ébren valószínűleg nem éltem volna túl" - mondta a Blikknek Viktor. Hozzátette, nem tört el semmije.Szerencsére nem tört el semmim, és elvileg a szalagok is épek, de meg kell várni, amíg a duzzanat lemegy a bokámról, hogy újra meg tudjanak vizsgálni az orvosok" - árulta el az énekes, aki egy hjó darabig nem fog kijönni a kórházból, így persze koncerteket sem tud tartani.