70 éve nem evett és nem ivott egy férfi

Forrás: AFP/Sam Panthaky -
egészség élelem megvonás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy indiai férfi állítja: nem evett, és nem ivott az elmúlt 70 évben. Lehetséges ez? 

Értetlenül állnak a tudósok egy indiai férfi előtt, aki állítja: már 70 éve nem evett, és nem ivott semmit. A megdöbbentő az, hogy ennek ellenére makkegészséges.

Prahlad Jani Ahmedabad elmondása szerint 8 éves korában kapott áldást egy istennőtől, és azóta nem fogyaszt sem ételeket, sem italokat. Arra a kérdésre, hogy minek köszönheti az energiáját, azt válaszolta, hogy őt a meditáció gyakorlása tartja ilyen jó egészségben.

Prahlad Jani, akit a meditáció tart ilyen egészségesen Forrás: AFP/Sam Panthaky

2010. április 22-től május 6-ig megfigyelés alatt tartották Prahlad Janit, mert nem akarták elhinni, amit a férfi mondott. Sudhir Shah egy 35 fős kutatócsoport kíséretében vizsgálta a férfit, hogy kiderítsék az igazságot.

A 15 napig tartó tesztidőszak alatt folyamatos kamerás megfigyelés alatt volt, nem hagyhatta el a szobáját, kivéve, amikor vizsgálatokat végeztek rajta. Napi szinten laborvizsgálatokat is készítettek, és a vécét is lezárták, ugyanis a férfi állította:

neki még ürítenie sem kell soha.

A tesztidőszak végén be kellett látniuk, hogy a férfi igazat mondott, de továbbra sem értik, hogy minek köszönhetőek a tökéletes leletei - írta meg a Collective Evolution.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.