Olivia Newton-John komoly betegséggel küzd

Forrás: Brazil Photo Press/Brazil Photo Press/Vanessa Carvalho -
isiász Olivia Newton-John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú hírt közölt Olivia Newton-John a rajongóival: egy darabig nem találkozhatnak vele. Hatalmas fájdalmai vannak ugyanis, ezért le kellett mondania a fellépéseket.

Nem találkozhatnak egy darabig a rajongók Olivia Newton-Johnnal, a színésznő ugyanis lemondta az összes fellépését. Ő maga közölte ezt a szomorú hírt a Facebook-oldalán, és azt is elárulta, hogy miért nem tud most utazgatni: egy

komoly betegséggel küzd a sztár,

amit ideje kezeltetni.

Olivia-Newton John évek óta komoly betegséggel küzd Forrás: Brazil Photo Press/Brazil Photo Press/Vanessa Carvalho

A színésznő isiász-szindrómával küzd, amely súlyos esetben teljes bénulással is járhat. Már régóta szenved ettől a betegségtől, most pedig szüksége van a pihenésre.

Muszáj pihennem, és kezelnünk kell ezt a nagyon fájdalmas állapotot"

Agyvérzése után rehabilitációs központban lábadozik Loretta Lynn countryénekeshttp://www.life.hu/drlife/20170517-loretta-lynn-countryenekes-agyverzese-utan-rehabilitacios-kozpontban-labadozik.htmlLoretta Lynn countrylegenda egy rehabilitációs központban lábadozik azután, hogy a hónap elején agyvérzést kapott - közölte az énekes-dalszerző képviselője hétfőn. Dr. Life--Kiderült: Rákos a legendás magyar zenészhttp://www.life.hu/drlife/20170517-rakos-a-legendas-magyar-zenesz-benko-laszlo.htmlMúlt hétvégén Szlovákiában koncertezett az Omega együttes, de a billentyűk mögött nem Benkő László állt, ahogy azt a rajongók megszokhatták. A legendás zenész betegség miatt nem tudott fellépni. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoFórizs Olivér arca egy herpesz miatt bénult le http://www.life.hu/drlife/20170516-lebenult-forizs-oliver-arca-egy-herpesz-miatt.htmlElképesztő eset történt a Rising Star egykori versenyzőjével. Az orvosok nem vették észre, hogy fülherpesszel van dolguk. Dr. LifeOrigoÚj információk Lorán Lenke állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170516-ilyen-allapotban-van-loran-lenke.htmlLorán Lenke egészségi állapotáról nem sokat tudunk. Annyi volt eddig biztos, hogy a művésznő februárban kórházba került és hetekig intenzív osztályon kezelték. Dr. LifeOrigoGáspár Bea pajzsmirigy-betegsége romlikhttp://www.life.hu/drlife/20170516-gaspar-bea-pajzsmirigy-betegsege-romlik-a-stressz-miatt.htmlBár megnyerte a Konyhafőnököt Gáspár Bea, mégsem maradéktalan a boldogsága. A rokonok közönye, a NAV-hercehura, a srtessz nagyon nem tesz jót neki: egyre csak hízik. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.