koraszülött kisbaba orvos beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennyire pici újszülöttet még soha életünkben nem láttunk. Az aprócska kisfiú mindössze 470 grammosan érkezett a világra. Küzdenek az életéért.

28 hetesen született meg egy kisfiú Indiában. A rettentően kicsi babát

a szülei magára hagyták,

senki nem látogatta. A kisbaba azonban élni akar, az orvosok pedig minden erejükkel azon dolgoznak, hogy megmentsék, de nincs könnyű dolguk, mert nem teljesen egészségesen érkezett a világra.

Ennyire kicsi újszülöttet még sosem láttunk Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Newslions / Swns.Com

Szívműtétre volt szüksége, mert az aortája és a tüdőartériája összenőtt, ami normális a magzati korban, de a szülés után ennek már nem szabadna így lennie. Ilyen komoly műtétet ennyire pici embernél még sosem hajtottak végre, de a nyugat-indiai kórház sebészei sikeresen megoperálták a kis beteget.

Mindössze 470 grammal érkezett a világra Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Newslions / Swns.Com

Szerencsére egy házaspár örökbe fogadta, és már a nevén gondolkodnak. Azonban még sokáig kórházban kell maradnia, amíg meg nem erősödik. Egyelőre az orvosok is csak akkor mennek a közelébe ha nagyon muszáj, nehogy valami baj történjen a rendkívülien pici emberrel - írta meg a Metro.

Így ölelik egymást a koraszülött ikrek: megható videó!

Megható látni két apró, koraszülött kisbabát, akik egymás érintésére nyugszanak meg igazán. Hónapokon keresztül együtt voltak az anyaméhben, a videó azt mutatja meg, milyen az első találkozásuk a biztonságot adó méhen kívül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.