Mérai Katalin Barátok közt kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházból szelfizett a Barátok közt sztárja.

A sorozatban Berényi Julit alakító színésznőtől megszokhattuk, hogy nem kendőzi el a valóságot. Megmutatja magát smink nélkül, főzés közben vagy éppen vicces helyzetekben is.

Ezúttal azonban nem a fent említett jelenetek közül láthattuk egyet: Kata kórházból posztolt, infúzióval a karjában. Arról nem írt, mi lehetett a probléma, amiért orvosi segítségre szorult, de rajongói nagyon megijedtek.

Később, hogy megnyugtassa követőit, egy videóbejelentkezésben mesélte el, mi történt vele: megerőltette magát és a fájdamai miatt orvosi segítségre szorult. Szerencsére a gyors beavatkozás után az esti előadást is meg tudták tartani, ma pedig már zavartalanul tudja intézni a dolgát.

Új információk Lorán Lenke állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170516-ilyen-allapotban-van-loran-lenke.htmlLorán Lenke egészségi állapotáról nem sokat tudunk. Annyi volt eddig biztos, hogy a művésznő februárban kórházba került és hetekig intenzív osztályon kezelték. Dr. LifeOrigoGabriela Spanic az igazi botoxkirálynő – Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170331-gabriela-spanicra-ra-sem-ismerni-a-sok-botoxtol-fotok.htmlGabriela Spanic a szappanoperák koronázatlan királynője. Számos nagy sikerű sorozatban szerepelt már, amit hazánkban is láthattak a nézők. Bár Gabriela nem a húszas éveiben jár, a sok műtéti beavatkozástól egyetlen ránc sincs rajta. Legújabb fotóit elképedve néztük... Dr. Life--Lélekfitnesz: a mantra hétköznapi hatásaihttp://www.life.hu/drlife/20170327-mantrazzuk-szeppe-gaunkat.htmlA mantra szót, ha magyarra fordítanánk, annyit tenne: az elme megtisztítása. Ha a hétköznapokban, laikusként használjuk, ahogyan én is tettem, akkor valóban erre hivatott, illetve a belső megerősítésre, ami lássuk be, például egy fogyokúra esetében, olykor percenként ráfér az ember lányára. Dr. Life--Oscar-gála: Michael J. Fox beteg is betegen is gálázikhttp://www.life.hu/drlife/20170227-michael-j-fox-parkinzon-kor-oscar-gala.htmlMár évtizedekkel ezelőtt tolószékbe kellett volna kerülnie a világhírű színésznek, orvosai szerint, ám ő még mindig jár, sőt az idei Oscar- gálán is tiszteletét tette. Dr. Life--Demcsák Zsuzsa megjósolta: három hét múlva szül Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/drlife/20170116-som-balogh-edina-hamarosan-szulni-fog-elarulta-a-kislanya-nevet.htmlSom- Balogh Edina gyönyörű kismama. Terhességének 33. hétben jár, és szebb mint valaha. Dr. Life--Most már tudjuk - májrákkal küzd Michael Bublé 3 éves kisfiahttp://www.life.hu/drlife/20161109-majrakot-diagnosztizaltak-michael-buble-fianal.htmlMichael Buble és Lusiana Lupido 3 éves kisfia rákos megbetegedéssel küzd, most már azt is tudjuk, hogy májrákról van szó. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.