Elégedett a kebleivel Maya, még akkor is, ha sok kritikát kap. Az ő méretei itthon valóban páratlanok, de még világviszonylatban sincs hozzá fogható. Persze nem a természet növesztette ekkorára a kebleit, hanem a sebészek.

Szó szerint óriási mellekkel rendelkezik a budapesti lány, aki imádja, hogy ekkora keblei vannak. Egyenként ránézésre mindegyik nagyobb, mint egy görögdinnye, de Maya egyszerűen imádja az extrém méreteit, és egyáltalán nem foglalkozik azokkal az emberekkel, akiknek nem tetszik a kinézete.

Maya mellei a legnagyobbak az országban (képünk illusztráció)Forrás: giphy.com

"Imádom, hogy egyre nagyobb vagyok, aki ezzel nem ért egyet, azt én csak sajnálni tudom" - mondta a lány, aki először 16 évesen feküdt kés alá. Hatalmas méreteihez azonban nem kell állandóan orvoshoz járni, ugyanis nála egy kísérleti eljárást alkalmaztak, így folyamatosan nő a feneke és a keble. "Szó sincs manipulációról. Egy egyedi kísérleti implantátumot viselek, amely miatt a melleim és a fenekem is folyamatosan egyre nagyobb. A polipropilén szálas szilikonimplantátum lényege, hogy a szálak folyamatosan ingerlik a kötőszövetet, ami erre folyadékképződéssel reagál. A folyadékot az implantátum képes magába szívni. Persze volt már belőle gondom, mert a növekedés egyik pillanatról a másikra látványosan meg tud ugrani" - mesélte a Borsnak Maya, akit az Egyesült Államokban műtöttek meg. Habár imádja hatalmas melleit, azért néha nem könnyű velük az élet. Nagyon nehezek, és ruhát is csak sok keresgélés árán talál magának. A Mayáról készült képeket itt találod!