Király Viktor lába a bokaficam után már soha nem lesz a régi

Forrás: Fb / Király Viktor -
boka sérülés Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor a kosárlabdapályán szerzett borzalmas sérülést, a bokája ugyan nem tört el, de így is nagy fájdalmai voltak. Az orvosa ráadásul nem szolgált jó hírrel a zenésznek: sosem lesz a lába a régi.

Szörnyű sérülést szenvedett Király Viktor kosárlabdázás közben. A bokája kifordult, természetellenes szögben állt. Szerencsére nem tört el, de így is fekvőgipszet kapott, amit hamarosan leválthat járógipszre, de így sem egyszerű számára a közlekedés.

Király Viktor lába már sosem lesz a régi Forrás: Fb / Király Viktor

"Nem kényelmes, és eléggé megnehezíti a mindennapjaimat, de sokan segítenek nekem: a barátaim hoznak-visznek" - mondta Király Viktor, akinek gyógytornára is kell majd járnia, ha levették a gipszét. Hiába azonban a megfelelő orvosi kezelés, és a torna, Király Viktor lába már nem lesz olyan, mint volt.

Azt mondták, a lábam sajnos sohasem lesz már a régi!

árulta el a Borsnak

Toby Ott profi videojátékos lett annak ellenére, hogy nincs szemgolyója - Videóhttp://www.life.hu/drlife/20170523-toby-ott-profi-videojatekos-lett-pedig-nincs-szemgolyoja.htmlA vak férfi imádja a videojátékokat, és 5 éves kora óta játszik. Ebben az sem akadályozta meg, hogy szemgolyók nélkül született. Dr. LifeOrigoEzért élt komoly fájdalmakkal Freddie Mercuryhttp://www.life.hu/drlife/20170523-freddie-mercury-laba-nagyon-beteg-volt.htmlÚjabb eddig titkolt részlet derült ki Freddie Mercury egészségi állapotával kapcsolatban. Dr. Life--Kétujjas kesztyűvé forrtak össze a férfi ujjaihttp://www.life.hu/drlife/20170522-durva-baleset-miatt-forrtak-ossze-a-ferfi-ujjai.htmlHihetetlen dolog történt egy brazil férfival: bele kellett operálni a kézfejét a gyomrába. Dr. LifeThinkstock5 kilós ciszta miatt nézett ki terhesnek egy nő: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170522-orias-ciszta-miatt-nezett-ki-terhesnek-egy-no.htmlKeahnee Tioke 2 évig élt komoly fájdalmakkal, miután egy golflabda méretű cisztát távolítottak el a testéből. Akkor még nem gondolta, hogy a betegség java még hátra van... Dr. LifeOrigoKi kellett operálni a fiatal lány térdét http://www.life.hu/drlife/20170522-kioperaltak-az-egykori-szepseg-terdet.htmlElképesztő daganatos betegségben szenved a fiatal lány: ki kellett operálni a lába egy jelentős részét. Dr. LifeOrigoÍgy lesz újból mellbimbója egy mellrákos nőnek: Videó!http://www.life.hu/drlife/20170522-video-a-keszulo-mellbimbotetovalasrol.htmlSzívszorító videó került nyilvánosságra arról az eljárásról, ahogy egy mellrákkal műtött nő újból mellbimbót kap: íme a mellbimbótetoválás.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.