A legfrissebb hírek szerint vérnyomásgondokkal küzd a 74 éves, Jászai Mari-díjas magyar színésznő. Esztergályos Cecília vérnyomásmérővel jár.

"Ahogy egy fiatal nő táskájában sminkkészlet van, úgy egy idősebb színésznőnek vérnyomásmérő és vérnyomáscsökkentő az elengedhetetlen. Anélkül nem szabad elindulni, bárhol játszom, mindig velem van. Így ha Isten ne adja, felmegy a vérnyomásom, tudom, hogy mit kell bevenni" - nyilatkozta a 24.hu-nak a színésznő, akivel az Újszínház új darabja, a Zserbótangó kapcsán beszélgettek egészségügyi állapotáról.

Esztergályos CecíliaForrás: Facebook/Cecília Esztergályos

"Örülök, ha dacára a koromnak nagy szerepet játszhatok. Szerencsére jól vagyok, az egészségemre külön nem figyelek, ha csak ő nem figyelmeztet engem. Reggel és este beveszem a gyógyszereket, közben meg élek ezerrel. 60 éves voltam, amikor megállapították, hogy beteg vagyok. Akkor három napig belehaltam a dologba, aztán összeszedtem magam, kezelésekre jártam és kész. A rosszról nem szabad beszélni, mert bevonzza az ember" -  tette hozzá Esztergályos Cecília.