Olivia Newton-John kiújult mellrákja miatt lemondta koncertjeit

Forrás: Brazil Photo Press/Brazil Photo Press/Vanessa Carvalho -
mellrák Grease Olivia Newton-John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiújult rákbetegsége miatt Olivia Newton-John, a Grease sztárja lemondta júniusi koncertjeit az Egyesült Államokban és Kanadában.

A 68 éves sztár a kilencvenes évek elején küzdött mellrákkal, gyógyulását követően az egészséges életmód szószólója lett és támogatta daganatos betegségek gyógyításával kapcsolatos kutatásokat.

"A hátfájásról, amely miatt először koncertturnéja első felét kellett lemondania, kiderült, hogy a mellrák miatt jelentkezett, ami tovább terjedt és áttét alakult ki a keresztcsontján" - ismertette egy bejegyzés kedden a sztár Facebook-oldalán.

Olivia Newton-John kiújult mellrákja miatt mondta le fellépéseit Forrás: Brazil Photo Press/Brazil Photo Press/Vanessa Carvalho


Newton-Johnt rövid ideig sugárterápiával kezelik és természetes gyógymódokat is alkalmaznak nála. A színész-énekesnő bízik abban, hogy már az év során visszatérhet a pódiumra, egészségesebben, mint valaha és megtartja koncertjeit - tették hozzá a közleményben.

Olivia Newton-John a Grease (Pomádé) című musical 1978-as filmes adaptációjával vált világhírűvé, amelyben John Travolta volt a partnere.

Hólyagosra égett a bőre, mert így ment szoláriumbahttp://www.life.hu/drlife/20170524-nagyon-megegett-a-lany-mert-ezt-kente-magara-a-szolariumban.htmlEzek a fájdalmas fotók megmutatják, hogy miért ne keverd soha a citrusos illóolajokat, a gyümölcsöket és a napozást. Ennek a lánynak nem volt szerencséje, most olyan a teste, mintha megégett volna. Szörnyű heteken van túl. Dr. LifeOrigoKondákor Zsófi élete egyik legkeményebb megpróbáltatására készülhttp://www.life.hu/drlife/20170525-kondakor-zsofi-nekivag-a-maratonnak.htmlKondákor Zsófi a Jóban Rosszban forgatásai alatt megküzdött az orvosi szakkifejezésekkel. Nagy szerencséjére a betegségek elkerülik őt és a családját, így a magánéletében nem kell sűrűn használnia, amit megtanult a forgatásokon. Tesz is érte, hogy egészségesek legyenek, mindene a mozgás, és erre neveli a gyermekeit is. Dr. Life--Benkő László betegségének részleteiről mesélt a fiahttp://www.life.hu/drlife/20170530-benko-laszlo-allapotarol-a-fia-meselt.htmlÉdesapja állapotáról mesélt Benkő Balázs. Szerencsére úgy tűnik, hogy a sztár egészsége nincs komoly veszélyben.Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoKét apától születtek ikrei egy nőnek http://www.life.hu/drlife/20170529-ket-ferfitol-lettek-ikrei-egy-nonek.htmlElképesztő eset történt Vietnámban: egy nőnek két férfitól született egyszerre gyereke. Dr. LifeThinkstockSarah Hylandet, a Modern család sztárját rejtélyes betegség támadta meghttp://www.life.hu/drlife/20170529-rejtelyes-betegseg-tamadta-meg-sarah-hylandet.htmlA Modern család sztárja, Sarah Hyland Twitter-oldalán vallotta be, hogy egy rejtélyes betegségtől szenvedett. Felkelni is alig tudott, így az izmai is teljesen leépültek. Dr. LifeOrigoEsztergályos Cecília: "60 éves voltam, amikor megállapították, hogy beteg vagyok"http://www.life.hu/drlife/20170529-esztergalyos-cecilia-beteg.htmlA legfrissebb hírek szerint vérnyomásgondokkal küzd a 74 éves, Jászai Mari-díjas magyar színésznő. Esztergályos Cecília vérnyomásmérővel jár.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.