Szörnyű hírek keltek szárnyra a közelmúltban: állítólag Jennifer Lopez kórházban van. 

Jennifer Lopez többek között arról is híres, hogy olyan elképesztő mozgása van, mint keveseknek. Éppen ezért a színpadon nem csak a megjelenésével és az énekhangjával tudja elvarázsolni a közönségét, hanem a tánctudásával is. 

Ám egy amerikai hírportál szerint a sztáranyuka nemrég kórházba került, ugyanis egy szexi hátrahajlós mozdulat közben nagyon meghúzta a hátát. 

Lehet, hogy Jennifer Lopez kórházban van?Forrás: Instagram

"Lopez azonnali kezelésre szorult a Las Vegas-i koncertje után. A pontos állapotáról még nincs hír, de vélhetőleg komoly sérülést szenvedett" - írta a celebekkel foglalkozó lap. 

Egy másik újság szerint azonban nem eszik olyan forrón a kását: a koncertje után még egy zártkörű partyn is részt vett, ahol hajnalig bulizott az új pasijával, Alex Rodriguezzel. A futótűzként terjedő hírek eléggé ellent mondanak egymásnak, de mi reméljük, hogy az utóbbi teória az igaz, és a 47 éves szépség nem került kórházba. 

Jennifer Lopez szinte félmeztelenül gálázott: Fotó!
Jennifer Lopez gyakorlatilag csak olyan ruhakölteményeket vett magára a neves alkalomra, amelyek egytől-egyig sokat mutattak a sztáranyuka csodás testéből. A 47 éves énekesnő nem mindennapi szerelésekben érkezett a Billboard gálára is.