Éjszaka érkezett egy kórházba a kínai férfi, duzzadt pénisszel. A probléma azonban nem volt könnyen orvosolható, ugyanis az illető férfiassága egy csillagkulcsba szorult. Nagy nehezen tudták csak kiszabadítani.

Duzzadt pénisszel érkezett egy este Linhai város egyik kórházába a kínai férfi, akinek csillagkulcsba szorult a pénisze. Az orvosok tanácstalanok voltak, ők hiába próbálták, nem tudták kiszabadítani az illető férfiasságát. A tűzoltók is elbuktak, nekik sem sikerült levágniuk a fogót a férfi péniszéről. A kórház azonnal rendkívüli ülést hívott össze, hogy megoldást találjanak a férfi egyre égetőbb problémájára. A hímvesszője ugyanis akkorra már több mint 15 órája volt elszorítva.

Csillagkulcsba szorult a pénisze (képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

Szerencsére az egyik doktornak eszébe jutott, hogy kora délután éppen egy hasonló esetről szóló előadást hallgatott, így azt javasolta, hívjanak fogorvosokat. Az ő fúróikkal könnyedén szét tudták vágni a csillagkulcsot anélkül, hogy maradandó károsodást okoztak volna a férfinak, aki már 17 órája volt a kulcs rabja - írja a Shanghaiist. A jelentések nem nyújtanak információt arról, milyen állapotban van a férfi és a férfiassága, csak annyit tudunk az illetőről, hogy agglegény...