A 34 éves nő 20 éve dohányzik, de eldöntötte, hogy le fog szokni a cigiről kerül, amibe kerül. Drasztikus megoldáshoz folyamodott: leláncolta magát.

Egy orvosi vizsgálat miatt döntött úgy Krystel, hogy le akar szokni a dohányzásról. A 34 éves nő már 20 éve függő, és eddig hiába próbálta letenni a cigit, nem sikerült. Úgy határozott viszont, hogy ha törik, ha szakad, ezúttal le fog szokni a káros szenvedélyről, a drasztikus megoldásoktól sem riad vissza.

A 34 éves Krystel kikötötte magát, hogy leszokjon a cigirőlForrás: ABC Sunshine Coast / Kylie Bartholomew

"Arra is gondoltam, hogy letartóztattatom magam, mert Ausztráliában az egyetlen hely, ahol biztosan le lehet szokni, az a börtön" - mondta az ABC-nek Krystel, aki végül egy házi börtönt alakított ki magának. Szobájához láncolta magát, ahol mindene megvan, ami csak szükséges, kivéve persze a cigit. A lánc éppen olyan hosszú, hogy még a fürdőszobába elér, de mást már nem tud csinálni. A nő már 11 napja nem gyújtott rá, egyetlen alkalom kivételével, amikor el kellett mennie otthonról, de ez így is messze a legjobb eredménye az elmúlt 20 év kísérleteihez képest! Persze fél is a 34 éves nő, mert nem tudja, hogy milyen lesz az élete cigaretta nélkül.