plasztikai beavatkozás plasztika plasztikai sebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már nem hír, ha egy híresség megnagyobbítatja a kebleit, azonban számos olyan plasztikai beavatkozás van, amire még ma is felkapjuk a fejünket, pláne, ha egy sztáron végzik el a sebészek.

Demi új térde

A térdplasztika igen népszerű a 40 feletti hollywoodi hírességek körében. Demi Moore 2006 és 2007 között több plasztikai beavatkozásra is befizette magát. Kapott új mellimplantátumot, kollagén injekciókat, volt zsírleszívása is. A legkülönlegesebb mégis a térdplasztikája volt.

Demi Moore Forrás: Getty Images

Sally Field új nyaka

A nyakplasztika során eltávolítják a felesleges zsírszövetet és bőrt, így a beavatkozás visszaadja a nyak korábbi formáját. Az egyik leghíresebb színésznő, aki erre a műtétre vállalkozott, Sally Field. A 70 éves híresség egy interjúban elmondta, hogy sokáig ellenállt a plasztikának, de 65 évesen elérkezettnek látta az időt egy radikálisabb beavatkozásra.

Sally Field Forrás: Getty Images

Madonna új keze

Madonna mindent bevet annak érdekében, hogy ne látszódjon rajta a kora. Azonban a kezein így is észrevehető, hogy nagyon közelít a hatvanhoz. Hiába mondogatják annyian a popdívának, hogy fogadja el a korát, legyen büszke a ráncaira, ő dacol. Tavaly egy új eljárásnak vetette alá magát. A beavatkozás során aminosavakat fecskendeznek a kéz bőre alá, ezzel pedig serkentették annak megújulását és megfiatalodását. Hogy ez mennyire sikerült, azt csekkold le a róla készült legújabb képeken...

Madonna Forrás: Getty Images

Csajok új popsival

Farrah Abraham, Nicki Minaj, Kim Kardashian csak néhány név azok közül, akik a fenékimplantátum beültetése mellett döntöttek. Egy felmérés szerint az Egyesült Államokban 250%-kal több fenékplasztikák végeznek most, mint 15 évvel korábban. A kérdés csak az, hogy mit fognak ezek a hölgyek kezdeni a „póthátsóval”, ha 10 év múlva kimegy a divatból?

Nicky Minaj Forrás: AFP, Getty Images

Sztárok felkarplasztikával

Christina Aguilera, Jennifer Aniston, de még Angelina Jolie is vállalkozott már a hónalj plasztikára. Most nem az izzadáskezelésre gondolunk, amikor injekciós eljárással segítik megállítani az erőteljes izzadást, sokkal inkább a felkarplasztikára, mely bizonyos esetekben érinti a hónaljat is.

Christina Aguilera, Angelina Jolie, Jennifer Aniston Forrás: Getty Images

A leg-leg-leg

Brandi Glanville ameriaki celeb, majdnem 10 évig volt a színész, Eddie Cibrian felesége. A férfi LeAnn Rimes énekesnő miatt hagyta el az asszonyt. A nő egy könyvet is írt azóta, amelyben részletesen taglalja, hogy milyen önértékelési problémái voltak, ezért is ment el a válás után hüvelyplasztikára. Ezt a beavatkozást azonban, elsősorban egészségügyi problémák indokolják. A szülést követően a hüvely kitágulhat, ami negatívan befolyásolhatja a szexuális életet és vizelet visszatartási panaszokat is okozhat. Az eljárás során a sebész helyreállítja a hüvelyfal feszességét.

Brandi Glanville Forrás: Getty Images/Jason Kempin
Liptai Claudia először vallott plasztikai műtétjérőlhttp://www.origo.hu/teve/20170602-liptai-claudia-eloszor-vallott-plasztikai-mutetjerol-megcsinaltatta-a-melleit.htmlSzájplasztika tette tönkre egy nő életéthttp://www.life.hu/drlife/20170531-szajfeltoltes-miatt-lett-torz-arcu-a-no.htmlPlasztikafüggőség - az első után nincs megállás?http://www.she.hu/nofilter/20170517-elegedettlenseg-plasztika-kiegyensulyozott-gyerekkor-szorongo-lelek-onertekeles.htmlPlasztikai műtét közben halt meg egy fiatal modellhttp://www.life.hu/drlife/20170505-plasztikazas-kozben-vesztette-eletet-egy-modell.htmlNem ciki a szilikoncici! - A mellplasztika védelmébenhttp://www.she.hu/herself/20170505-szilikon-plasztika-mell-mutet-testkepzavar-cici.htmlKristyna Martelli modell belehalt a plasztikai műtétbe: több mint 100 beavatkozása volthttp://www.life.hu/trend/20170502-kristyna-martelli-modell-belehal-a-plasztikai-mutetbe.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.