Christine Harvey csak akkor jött rá, hogy terhes, amikor megindult a szülés

Forrás: .wcvb.com -
szülés terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két gyermeke van már Christine Harveynak, de nemrég született egy harmadik is, csakhogy fogalma sem volt arról, hogy terhes. A járdán adott életet gyermekének!

A massachusettsi Christine Harvey és párja két gyermek boldog szülei voltak, és egyátalán nem tervezték, hogy haramdik gyermeket vállaljanak. De ettől függetlenül lett, csakhogy a nőnek fogalma sem volt arról, hogy terhes! Christine Harvey borzalmas hasfájás miatt akart kórházba menni, de nem jutott be, sőt a háza előtt adott életet harmadik gyermekének úgy, hogy nem is tudta, várandós!

Christine Harvey csak akkor jött rá, hogy terhes, amikor megindult a szülés Forrás: .wcvb.com
Erdei Zsolt kisfia, Vilmos kikerült az intenzív osztályrólhttp://www.life.hu/drlife/20170616-erdei-zsolt-kisfia-kikerult-az-intenzivrol.htmlMadár fia május 18-án látta meg a napvilágot, koraszülötten. Egyből lélegeztetőgépre került a kisfiú, sokáig aggódtak az egészségéért, de szerencsére már kikerült az intenzívről. Dr. LifeOrigoSoványságára reagált a közösségi oldalán Szabó Zsófi http://www.life.hu/drlife/20170616-ezert-ilyen-vekony-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófi válaszolt a súlya miatt aggodalmaskodó rajongóknak. Kijelentette, élete legjobb formájában van. Dr. Life--Tahi Tóth László pártolná az eutanáziáthttp://www.life.hu/drlife/20170616-partolna-az-eutanaziat-tahi-toth-laszlo.htmlTahi Tóth László komoly betegségen van túl, és már újra egészséges, de ő mégis pártolja az eutanáziát. Ha gyógyíthatatlan beteg lenne, ő nem akarna családja terhére lenni. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoKerekesszékbe került Mészáros Árpád Zsolthttp://www.life.hu/drlife/20170616-meszaros-arpad-zsolt-kerekesszekbe-kerult.htmlBalesetet szenvedett Mészáros Árpád Zsolt, ahogyan korábban Homonnay Zsolt is. Mindketten kerekesszékbe kerültek. Dr. LifeRTLKLUBBrutális tények: ezt teszik a magyar szülők az elhízott gyermekeikkelhttp://www.life.hu/drlife/20170602-gyerek-elhizas.htmlHogy lesz egy hat hónapos kisbaba túlsúlyos? Mi a legrosszabb, amit a szülő elkövethet, amikor a kisiskolás korú gyermekére felszaladnak a pluszkilók? Miért nem beszélhetünk gyermekek esetében fogyókúráról, és milyen szörnyű betegségnek tesszük ki a saját gyerekünket, ha nem segítünk neki abban, hogy normális legyen a testsúlya? Tabudöntögető interjú következik! Dr. LifeAFPKirály Linda testvére, Ben megküzdött a rákkalhttp://www.life.hu/drlife/20170615-kiraly-linda-testvere-megkuzdott-a-rakkal.htmlKirály Linda családjával most minden rendben, de nem volt ez mindig így. Az énekesnő bevallotta, hogy öccse, Ben egykor komoly betegséggel küzdött: a rákkal! Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.