Meghalt a 6 éves vízfejűséggel küzdő kislány: Fotó!

Forrás: AFP/Arindam Dey -
betegség halál kislány vízfejűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak egy életmentő műtétre lett volna szüksége a 6 éves kislánynak, ám sajnos idő közben életét vesztette. 

Az indiai Roona Begum vízfejűséggel (hydrocephalus) született 2011-ben, melynek következtében az agya folyamatosan növekedett. Amikor már 94 centiméteres fejmérettel rendelkezett, orvosi beavatkozások során esett át. Így először 73, majd 58 centisre csökkentették a méretét.

A kislány túlélésében bízott az egész család Forrás: AFP/Arindam Dey

A kezelések természetesen horribilis árakat követeltek, ezért a világ különböző pontjairól érkeztek adományok, amelyekből a család finanszírozni tudta a műtéteket. A szakemberek idén őszre tervezték az utolsó helyreállító operációt, ám Roona sajnos idő közben életét vesztette.

Két műtéten túlesett, már csak egyre lett volna szükség Forrás: AFP/Arindam Dey

"Roona kis légzési nehézséggel küzdött, de mire kórházba kerülhetett volna, a légzésgondok miatt sajnos életét vesztette" - írta meg az IndiaToday.

Ritka öröklődő betegség miatt törnek a kislány csontjai: Fotók!

Hihetetlen betegségben szenved egy 6 éves kislány. A genetikailag öröklődő kór miatt már szinte minden csontja el volt törve. A kór sajnos nem kezelhető, a kicsinek így kell leélnie az egész életét. Olvass tovább itt...

Emiatt nem jöhetnek haza Beyoncé ikrei a kórházbólhttp://www.life.hu/drlife/20170621-sargasag-miatt-vannak-korhazban-beyonce-ikrei.htmlKiderült, mi a baj Beyoncé ikreivel... Dr. LifeOrigoMennyit tudsz a nemi betegségekről? - Teszthttp://www.life.hu/drlife/20170531-mindent-tudsz-a-nemi-betegsegekrol.htmlHogyan terjed a szifilisz? Melyik kórokozó terjed akár nedves törölközőn keresztül is? Hogyan mutathó ki a Gonorrhoea? Mindenre tudod a választ, vagy nem ártana fellapozni az anyutól kapott felvilágosító könyvet? Persze a Google a barátod, de ezekre a kérdésekre, nem árt ha fejből tudod a választ. Teszteld le, hogy mennyit tudsz a nemi betegségekről! Dr. LifeThinkstockHerpeszek csúfítják Katie Holmes ajkait http://www.life.hu/drlife/20170620-herpeszek-miatt-rejtegeti-a-szajat-katie-holmes.htmlNem is gondolnánk, hogy bizony a sztároknak is van rejtegetnivalójuk, pedig mint kiderült, Katie Holmesnak is vannak problémái a megjelenésével. Dr. Life--Már az intenzíven van Jordán Tamáshttp://www.life.hu/drlife/20170620-jordan-tamas-korhaz-sulyos.htmlAhogyan arról mi is beszámoltunk, Jordán Tamásnak balesete volt a Pécsi Országos Színházi Találkozón. Elesett, és beverte a fejét a járdaszegélybe. A legendát az intenzíven kezelik... Dr. Life--Falusi Mariann drámai vallomásahttp://www.life.hu/drlife/20170620-falusi-mariann-beszel-lang-gyorgyi.htmlÉvek óta súlyos betegséggel küzd a Pa-dö-dö énekesnője Lang Györgyi, aki az életét jó ideje kerekesszékben éli. Falusi Mariann most mesélt az elmúlt időszakról. Dr. Life--Disznó harapta le a férfi nemi szervét: belehalt (18+)http://www.life.hu/drlife/20170619-leharapta-egy-ferfi-nemi-szervet-egy-diszno.htmlSaját disznója ölte meg a gazdát Mexikóban. A férfi részegen provokálta az állatot, ami többször is megharapta. Hiába szállították kórházba, nem tudták megmenteni az életét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.