Király Viktor bokasérülése komoly fájdalmakkal jár

Forrás: Fb / Király Viktor -
bokasérülés baleset Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres magyar énekes még mindig komoly fájdalmakkal küzd: lassan épül csak fel a bokasérülésből. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Király Viktor egy kosármeccs közben szenvedett súlyos bokasérülést. A sztár a közösségi oldalára feltöltött képpel tájékoztatta a rajongóit, és most azt is elárulta, hogy pontosan mi a baj:

"Hat hétig gipszben volt, mert egy kosármeccsen olyan szerencsétlenül sikerült félrelépnem, hogy kijött a csontom és részleges szalagszakadásom lett"

Viktor azt is elárulta, hogy hiába többhetes gipsz, még most is időnként fájdalmai vannak. Nem tud egyszerre sokat talpon lenni, muszáj pihentetnie a bokáját, hiszen a terhelést még nem bírja valami jól:

Király Viktor ugyan egészséges tempóban gyógyul, mégis komoly fájdalmai vannak Forrás: Fb / Király Viktor

"Nem műtötték, csak visszahelyezték a csontot. Koncerteken, ha sokat állok, akkor fáj. Most Lindával közösen léptünk fel, egészen jól bírtam, de volt olyan koncert, amit főleg ülve nyomtam végig, annyira fájt. Most még bicebóca vagyok, de érzem, hogy rohamosan javul"

Kiderült, hogy jelenleg is járógipszet, sínt hord a lábán, amiket csak koncertek vagy edzés miatt szokott levenni. A gyógytornásza azt javasolta, hogy hordja kevesebbet a segédeszközöket, hogy minél hamarabb megerősödjön a bokája - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.