A 70 éves Frenreisz Károly és a Skorpió a visegrádi Visegrock Fesztivál zárófellépője lett volna a hétvégén, és bár a teljes zenekar megjelent a színpadon, a koncertből nem lett semmi.

"Frenreisz Károly és a zenekar egy emberként vonult fel a színpadra, ahol Karesz bejelentette, hogy rosszul érzi magát, gyenge, nincs olyan állapotban, hogy képes legyen végigjátszani a koncertet - számolt be az egyik szemtanú beszámolójára hivatkozva a Bors.

Frenreisz Károly, Skorpió együttesForrás: MTI/Beliczay László

A Skorpió már az előttük játszó zenekar koncertje közben megérkezett, ettek-ittak, beszélgettek, Karesz már akkor sem érezte jól magát. Mondták neki a többiek, hogy pihenjen a kezdésig, de sajnos nem lett jobban - írják.

Úgy tudni, a Kossuth-díjas rocker 40 fokos láza miatt kénytelen volt az ügyeletes orvos segítségét kérni,

aki el is látta, Karesz állapota azonban nem javult. A közönség megértően fogadta a hírt, a szervezők pedig rockdiszkóval kárpótolták őket. A lap ezután többször is próbálta elérni a zenészt, aki a fesztiválról saját lábán távozott. A telefont nem vette fel, de annyit kiderült, hogy a rosszullét oka vélhetően megfázás, vagy vírus lehetett, de már jobban érzi magát.