A zenész, aki korábban majdnem belehalt alkoholfüggőségébe megunta, hogy rosszak a fogai, így eldöntötte, hogy megcsináltatja őket. Kerül, amibe kerül...

"Reszkettem a félelemtől a fogorvosi székben, de közben örültem is, hogy az ötödik fogklinika elvállalta a beavatkozást" - níilatkozta MC Hawer, azaz Koczka Géza, aki januári, thaiföldi üdülésén döntötte el, hogy megcsináltatja a fogsorát.

MC HawerForrás: Facebook/MC Hawer

"Volt egy felső hidam, ami még a repülőn kitört. Szerencsére, Bangkokban minden sarkon van „fogszerész", és visszaragasztották. Kár, hogy csak egy hétig tartott" - idézte fel az 51 éves rapper, aki összesen kétmillió forintot hagyott a klinikán. "Pedig az ismertségem miatt adtak húsz százalék kedvezményt, és így is jóváhagyták a részletfizetést" - mondta Hawer a Blikknek.

"Ez a piás múltam számlája. Konkrétan, elittam a fogsorom. A fogmosást hanyagoltam, és valahányszor válaszút elé állított az akkori fogorvosom, hogy a gyökérkezelést vagy a húzást választom, mindig az utóbbi mellett döntöttem. Ennek az lett a következménye, hogy egészen az arcüregemig sorvadt el az állkapocscsontom" - mondta a mulatószenész, akinek kilenc foga maradt a felső állkapcsában. A zenész a végleges beültetésig ideiglenes protézist kapott orvosaitól.

"Nem fájt, de döbbenetes volt hallani, ahogy fúrták, faragták. Meghűlt bennem a vér, amikor a képeket megmutatták, hogy miként végezték a csontpótlást - vázolta MC Hawer, aki a legalább fél évig tartó csontosodás idejére protézist kapott.

Mc HawerForrás: TV2

"Januárig nincs csajozás! Hacsak nem találok egy nőt, akit a protkó nem zavar. Ijesztően nézek ki protkó nélkül, de ez ezzel jár. Az viszont vigasztal, hogy már most látni, milyen fehér lesz a fogsorom. Szeretek mosolyogni, és hogy ez a színpadon is jól mutasson, a legfehérebb árnyalatot választottam" - tette hozzá a sztár, akinek az arcüregemelő műtétek után annyira feldagadt az arca, hogy a rá következő fellépésen elnézést kért a közönségtől.

"Messziről is látni lehetett, hogy megint „cipófejű" lettem, ezért elmagyaráztam nekik, hogy nem kezdtem el megint inni, a beavatkozások miatt puffadt fel az arcom" - idézte fel a mulatóssztár, akinek már egy kis előre hajolástól vagy emeléstől is elered az orra vére.