Csernus Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csernus Imre 25 év után mondott búcsút a praxisának. Hogy mit csinál most, és mit gondol az emberekről, azt elmondta nekünk a Volt Fesztiválon.

Csernus Imre felszámolta a budapesti magánpraxist, és vidékre költözött. „Ott csináltam egy nagyon szép helyet Noszvajon. Mellette csoportsportokban dolgozom"- mondta az doki, aki jelenleg a női vízilabda válogatottal és további két csapattal dolgozik együtt. „A borászkodás, minden csak nem nyugalom. Nem ezért hagytam ott a magánpraxist, hanem azért mert úgy éreztem, hogy szükségem van a megújulásra... Most a csoportdinamikával foglalkozom."

Nézzétek meg a teljes interjút, itt!

Csernus Imre élete gyökeresen megváltozotthttp://www.life.hu/drlife/20131106-a-neves-pszichiater-csernus-imre-videkre-koltozott-es-boraszkodasba-fogott.htmlCsernus az Y diagnózissal drogozott (18+)http://www.life.hu/drlife/20121109-hamarosan-itt-az-y-diagnzos-legujabb-filmje-amely-a-drogos.htmlDr. Csernus: Ezek a pánikbetegség mögötti okokhttp://www.life.hu/drlife/20120928-dr-csernus-imre-a-panikbetegseg-mogott-ikok-bizalmatlansag-iranyitas-felelem.htmlImádtad, de már nem érdekel? - Dr. Csernus elmondja, miért égsz ki a munkahelyenhttp://www.life.hu/drlife/20120905-dr-csernus-a-videoklinika-adasaban-beszel-a-burn-out-szindromarol.htmlDr. Csernus: Ezért égnek ki a házasságok!http://www.life.hu/drlife/20120822-dr-csernus-imre-a-hazassagok-megromlasarol-a-felrelepesrol-es-a.htmlDr. Csernus: Így lehet a nemi erőszakot feldolgoznihttp://www.life.hu/drlife/20120807-dr-csernus-a-nemi-eroszak-aldozatanak-szuksege-van-pszichoterapiara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.