A Happy Gang énekese egy kocsmában keveredett szóváltásba egy másik férfival, aminek verekedés lett a vége. A sértett feljelentést tett, de az ügy végét nem érhette meg: legyőzte a gyilkos kór.

Ahogy arról akkor a Life.hu is beszámolt, a Happy Gang énekese tavaly nyáron balhéba keveredett. Egy kocsmában egy másik vendéggel történ szóváltás során megütötte a sértettet, akinek maradandó sérülései lettek. Állítólag  egy söröskorsóval vágta fejbe a vendéget, a rendőrség pedig súlyos testi sértés miatt indított nyomozást. 

Meghalt a férfi, akit megvert a Happy Gang énekese, VitaminForrás: facebook/Happy gang

A szemöldökömet leszámítva nem mozog azon az oldalon az arcom" - mondta akkor az áldozat, akit mostanában kellett volna újra megvizsgálnia az igazságügyi orvosszakértőnek, hogy megállapítsa, mennyire maradandó a sérülés. Sajnos azonban Viktor egészségi állapota nem tette ezt lehetővé. Amikor a Blikk korábban megkereste, éppen kemoterápiára várt, ám sajnos a múlt héten legyőzte a gyilkos kór. "Megdöbbentem a híren. Sajnálom, hogy Viktor már nincs köztünk, őszinte részvétem a családjának" - mondta a Happy Gang énekese, hozzátette, nem fog elmenni a temetésre. "Részvételemmel nem szeretném megzavarni a család és a barátok búcsúját" - mondta Vitamin. "Ugyan az ügyvédemet még nem értesítettem a történtekről, de szerintem az ügy megy tovább, én pedig megkapom a büntetést, ami jár" - véli az énekes.