Erdei Zsolt kisfia koraszülöttként jött a világra májusban, azóta kórházban ápolják. Hiába gyarapodott Vilmoska, még mindig nem mehet haza. Gondjai vannak az evéssel.

Erdei Zsolt kisfia május 18-án hét hónapra jött világra 1480 grammal. A bokszoló és párjának első gyermeke is koraszülött volt, így nem érte őket újdonságként a helyzet, de ettől természetesen még nagyon megviseli őket a folytonos aggódás. Vilmoska ugyanis még most sem mehet haza. A kisfiú születése után lélegeztetőgépre került, de szerencsére nem kellett sokáig az intenzív osztályon ápolni, már a súlya is gyarapodott, szépen fejlődik.

Erdei Zsolt kisfia még nem mehet hazaForrás: Fem3

"A kisfiamat már átszállították egy másik kórházba. Rékával nagyon örülünk, hiszen ez azt jelenti, hogy erősödik és fejlődik. Súlyban 900 grammal gyarapodott, de úgy tudom, hogy 2800 gramm a minimumsúly, amikor egy baba biztonsággal elhagyhatja a kórházat" - mondta aRipostnak Erdei Zsolt. Hozzátette, még Vilmoska nem képes magától enni. Meg kell várni, hogy a fiam képes legyen teljesen önállóan táplálkozni. Igaz, már most is szopizik, és mellette tápszert is kap, de néha egy-egy etetés sok időt vesz igénybe, megesik, hogy elfárad közben, és olyankor segítségre szorul" - mondta Erdei Zsolt, aki alig várja, hogy végre együtt lehessen a család.