Befeketedett majd leesett a nő mellbimbója

Forrás: Thinkstock -
mell mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először befeketedett a nő melle, majd leestek a mellbimbói, egy rosszul sikerült plasztikai beavatkozás után.


A 24 éves Kirsty Adam egy magánklinikán csináltatta meg a melleit. Azonban a rosszul sikerült beavatkozás következménye egy életre eltorzította a nő testét. Az orvos, aki műtötte, elhagyta az Egyesült Királyságot, de külföldön tovább praktizál.

A nő valamivel több, mint 2 millió forintot fizetett a műtétért, amit egy brit kórház, román orvosa végzett. Amikor az operáció után komplikációk adódtak és a nő melle elfeketedett, azonnal kivizsgálták az asszony esetét, de Dr. Vasilescu addigra elhagyta az országot, azonban továbbra is praktizál - írja a The Sun.

„Kiderült, hogy nekrózis, azaz sejthalál alakult ki a mellbimbóimnál"- mesélte a fogorvos mellett nővérként dolgozó Kirsty. Nekrózis akkor alakul ki, ha a sejteket súlyos trauma éri, ekkor elhalnak, tulajdonképpen elrohad a test azon a részen. Az egyetlen megoldás, ha levágják az elhalt testrészeket.
A klinika nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Hasi zsír a popsiba és vaginaplasztika: a legkedveltebb szépészeti beavatkozásokhttp://www.life.hu/trend/20170608-ezek-a-legkedveltebb-szepeszeti-beavatkozasok.htmlLiptai Claudia először vallott plasztikai műtétjérőlhttp://www.origo.hu/teve/20170602-liptai-claudia-eloszor-vallott-plasztikai-mutetjerol-megcsinaltatta-a-melleit.htmlSzájplasztika tette tönkre egy nő életéthttp://www.life.hu/drlife/20170531-szajfeltoltes-miatt-lett-torz-arcu-a-no.htmlPlasztikafüggőség - az első után nincs megállás?http://www.she.hu/nofilter/20170517-elegedettlenseg-plasztika-kiegyensulyozott-gyerekkor-szorongo-lelek-onertekeles.htmlNem ciki a szilikoncici! - A mellplasztika védelmébenhttp://www.she.hu/herself/20170505-szilikon-plasztika-mell-mutet-testkepzavar-cici.htmlPlasztikai műtét közben halt meg egy fiatal modellhttp://www.life.hu/drlife/20170505-plasztikazas-kozben-vesztette-eletet-egy-modell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.