Élőben mérgezte meg magát Zhang, a vlogger: Videó!

mérgezés vlogger élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A követői Zhang néven ismerik azt a fiatal nőt, aki egy videó bejegyzésben mérgezte meg saját magát. Természetesen véletlenül. 

A 26 éves nő az aloe vera növény pozitív hatásait próbálta híresztelni, ugyanis valóban csodanövénynek tartják számon. Külsőleg és belsőleg is jó hatást gyakorol az emberi szerveztre, rengeteg tápláló összetevője van, és egy virágcserépben is eléldegél.

Zhang a videójában éppen egy hatalmas aloe vera levelet rágcsált, és közben kommentálta a tapasztalatait. Ám egy ponton zsibbadni kezdtett a szája, égett a torka, ezért leállította felvételt és azonnal kórházba ment.

Az orvosok pedig megfejtették a rejtélyt: Zhang valójában nem aloe verát, hanem közönséges agavét, ami viszont mérgező - írta meg az Independent.

Ezért ne húzd meg a csapvizet, ha ezekbe az országokba utazolhttp://www.life.hu/drlife/20170602-utazas-fertozes-jarvany-hasmenes.htmlLehet parázni azon, hogy Ebolás betegeket regisztráltak Kongóban, csak nem érdemes. Sokkal inkább kellene arra figyelnünk, hogy a Last Minute befizetett egyiptomi utunkon ne szedjünk össze egy négynapos hasmenést, aminek köszönhetően beszorulunk az olcsón lecsapott szállodai szobába. Dr. Szlávik Jánossal, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház Immunológiai Ambulanciájának főorvosával beszélgettünk. Dr. Life--Jordán Tamás hamarosan újra színpadra áll Alföldi Róberttelhttp://www.life.hu/drlife/20170704-jordan-tamas-nemsokara-ujra-szinpadra-all.htmlJúnius 18-án esett el Jordán Tamás, súlyos arc-és koponyasérüléseket szenvedett. Hamarosan azonban újra láthatják a nézők: visszatér a színpadra. Dr. Life--Nincs pénz Paudits Béla műtétjérehttp://www.life.hu/drlife/20170704-paudits-bela-mutet.htmlPaudits Béla ismét maga alatt van. Súlyos fájdalmai folyamatosan kínozzák, és nincsen 4,5 millió forintja az életmentő operációra. Azt mondja, feladta a küzdelmet. Dr. LifeOrigoVálogatott kínzások - Pszichiátriák anno (18+)http://www.life.hu/drlife/20170624-pszichiatriai-kinzasok.htmlBelegondolni is borzalmas, hogy valaha azt gondolták, hogy ezekkel a kínzásokkal csillapíthatják a mentálisan beteg emberek szenvedéseit. Dr. Life--Befeketedett majd leesett a nő mellbimbójahttp://www.life.hu/drlife/20170702-befeketedett-es-leesett-a-no-mellbimboja.htmlElőször befeketedett a nő melle, majd leestek a mellbimbói, egy rosszul sikerült plasztikai beavatkozás után. Dr. Life--Felpofozott egy beteget az orvos - videóhttp://www.life.hu/drlife/20170702-orvos-pofozott-beteget.htmlKollégái próbálták visszafogni, de a doki egyszerűen felpofozta a saját betegét. Az esetről videó is készült. Elképesztő, hogy mivel védekezik az orvos. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.