betegség műtét Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paudits Béla ismét maga alatt van. Súlyos fájdalmai folyamatosan kínozzák, és nincsen 4,5 millió forintja az életmentő operációra. Azt mondja, feladta a küzdelmet.

Paudits a Blikknek elmondta, hogy jelenleg 42 kiló és betegsége miatt otthonához van láncolva. A fájdalomtól éjszakánként nem tud aludni, nappal pedig arra koncentrál, hogy valahogy sikerüljön elszenderülnie és mégis pihenhessen egy keveset.

Paudits Béla műtétjére nincs pénz Forrás: MTI/Mohai Balázs

Paudits Bélát először gyomorfekéllyel operálták, de a seb elfertőződött. Most bélcsavarodása miatt kellene újra kés alá feküdnie, ám ahol először kezelték, oda fél visszamenni, máshol pedig nem vállalják - írja a lap.

Pauditsnak még gyűjtést is szerveztek a barátai, de nem nagyon gyűlt a pénz a segítségére. Az egyik kórház főorvosa felajánlotta, soron kívül elvégzi a műtétet,ám az 4,5 millió forint.

Csonka András tikkel izgulás közbenhttp://www.life.hu/drlife/20170630-csonka-andras-tikkel.htmlCsonka András nem titkolja, hogy bizony igen erős hipohondriája van és azonnal észreveszi magán a betegségek kezdődő jeleit is. Ezúttal arról mesélt, hogy bár kényszerbetegsében szerinte nem szenved, azért néha fura dolgokat produkál. Dr. LifeOrigoKirúgták a modellt, mert menstruálthttp://www.life.hu/drlife/20170601-menstrualt-ezert-kirugtak.htmlFelháborító, hogy a mai világban megtörténhet a következő eset: azért rúgtak ki egy modellt, mert menstruált munka közben. Dr. LifeOrigoKórházból posztolt Mérai Katalin, a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/drlife/20170519-korhazban-a-baratok-kozt-sztarja-foto.htmlKórházból szelfizett a Barátok közt sztárja. Dr. LifeOrigoÚj információk Lorán Lenke állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170516-ilyen-allapotban-van-loran-lenke.htmlLorán Lenke egészségi állapotáról nem sokat tudunk. Annyi volt eddig biztos, hogy a művésznő februárban kórházba került és hetekig intenzív osztályon kezelték. Dr. LifeOrigoGabriela Spanic az igazi botoxkirálynő – Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170331-gabriela-spanicra-ra-sem-ismerni-a-sok-botoxtol-fotok.htmlGabriela Spanic a szappanoperák koronázatlan királynője. Számos nagy sikerű sorozatban szerepelt már, amit hazánkban is láthattak a nézők. Bár Gabriela nem a húszas éveiben jár, a sok műtéti beavatkozástól egyetlen ránc sincs rajta. Legújabb fotóit elképedve néztük... Dr. Life--Oscar-gála: Michael J. Fox beteg is betegen is gálázikhttp://www.life.hu/drlife/20170227-michael-j-fox-parkinzon-kor-oscar-gala.htmlMár évtizedekkel ezelőtt tolószékbe kellett volna kerülnie a világhírű színésznek, orvosai szerint, ám ő még mindig jár, sőt az idei Oscar- gálán is tiszteletét tette. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.