A fiatal nő egészen kicsi korától kezdve táplálkozási zavarokkal küzdött, és egyszer elérkezett a pont amikor döntenie kellett: élni szeretne vagy meghalni. 

A 25 éves Holly Griffiths már kislány korában is evészavarokkal küzdött, és az évek során csak egyre jobban eluralkodott rajta a betegség. Saját bevallása szerint úgy nézett ki, mintha már félig halott lett volna, ami nem meglepő, hiszen anorexiásként gyakorlatilag az egész teste csont és bőr volt. 

Akkor ébredt rá, hogy nem folytathatja így az életét, amikor már mindössze 32 kilogrammot nyomott. Felkeresett egy szakembert aki segített kezelni a pszichés zavarait, melyek az evési problémákat okozták. 

Tudatosan elkezdett egészségesen táplálkozni, hogy felszedjen némi zsírt, és belevágott a testedzésbe is. Idővel rájött arra is, hogy a helyzetén kizárólag ő tud változtatni, hiába a környezet támogatása, ha ő maga nem tesz a javulásért. 

What a difference a year makes

Holly (@holz105) által megosztott bejegyzés,

"Ha most tükörbe nézek azt látom, hogy erősebb lettem. A bőröm színe is egészséges, a korábbi sárgás szürkéhez képest, és sehol nem állnak ki a csontjaim. Ma már büszke vagyok a testemre, és szeretnék egyre jobb és jobb lenni" - írta meg a Mirror