Az X-Faktor egykori énekese egy év alatt 20 kilót szedett fel. Őszintén mesélt a hízás okáról. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Király L. Norbi vele született betegségtől szenved, ez okozta azt is, hogy egy év alatt 20 kilót magára szedett. A híres énekes régóta panaszkodott hátfájdalmakra, ám az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy nem egy egyszerű gerincferdülésről van szó. 

Norbi ugyanis nyitott gerinccel született, ami azt jelenti, hogy egyes csigolyák nem ölelik körbe a gerincvelőt. Egy darabig fájdalomcsillapítókkal enyhítette a fájdalmait, később azonban szteroidinjekciókra szorult. 

Norbi életmódot váltott, így végre szinte teljesen fájdalommentes az életeForrás: Facebook

Emiatt le kellett mondania mozgásról és a sportról, melynek következtében pillanatok alatt felszaladtak rá a kilók. Később egy gyógymasszőr azt tanácsolta neki, hogy fejlessze az állóképességét, erősítse meg a gerinctartó izmait, járjon edzeni és váltson életmódot. 

"28 vagyok, 13 éves korom óta dohányoztam, de tavaly letettem a cigit. És bár sosem voltak alkoholproblémáim, egy éve egy korty szesz sem ment le a torkomon" - mondta Norbi. 

A folyamatos edzés pedig megtette a pozitív hatását, ugyan olykor rátör a hátjáfás, de a mindennapi küzdelmek végre megszűntek. Így pedig teljes, kiegyensúlyozott életet tud élni. A sportolás pedig motiválja az énekest, aki szeretne egyre jobb és jobb lenni abban, amit csinál - írta meg a Story Magazin. 

Király L. Norbi anno az X-FaktorbanForrás: X-Faktor