20 kilót hízott Király L. Norbi

Forrás: X-Faktor -
betegség Király L. Norbi nyitott gerinc hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor egykori énekese egy év alatt 20 kilót szedett fel. Őszintén mesélt a hízás okáról. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Király L. Norbi vele született betegségtől szenved, ez okozta azt is, hogy egy év alatt 20 kilót magára szedett. A híres énekes régóta panaszkodott hátfájdalmakra, ám az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy nem egy egyszerű gerincferdülésről van szó.

Norbi ugyanis nyitott gerinccel született, ami azt jelenti, hogy egyes csigolyák nem ölelik körbe a gerincvelőt. Egy darabig fájdalomcsillapítókkal enyhítette a fájdalmait, később azonban szteroidinjekciókra szorult.

Norbi életmódot váltott, így végre szinte teljesen fájdalommentes az élete Forrás: Facebook

Emiatt le kellett mondania mozgásról és a sportról, melynek következtében pillanatok alatt felszaladtak rá a kilók. Később egy gyógymasszőr azt tanácsolta neki, hogy fejlessze az állóképességét, erősítse meg a gerinctartó izmait, járjon edzeni és váltson életmódot.

"28 vagyok, 13 éves korom óta dohányoztam, de tavaly letettem a cigit. És bár sosem voltak alkoholproblémáim, egy éve egy korty szesz sem ment le a torkomon" - mondta Norbi.

A folyamatos edzés pedig megtette a pozitív hatását, ugyan olykor rátör a hátjáfás, de a mindennapi küzdelmek végre megszűntek. Így pedig teljes, kiegyensúlyozott életet tud élni. A sportolás pedig motiválja az énekest, aki szeretne egyre jobb és jobb lenni abban, amit csinál - írta meg a Story Magazin.

Király L. Norbi anno az X-Faktorban Forrás: X-Faktor
Hajszárítóval akarta enyhíteni gyermeke hasfájását - Veszélyes tanácsok a netenhttp://www.life.hu/drlife/20170703-hajszaroti-kisbaba-apuka-eges.htmlSokan lájkvadász netes videókkal és MacGyver szintű, otthoni gyógymódokkal próbálják meg kezelni beteg gyermeküket. Ez nemcsak felelőtlenség, de veszélyes is. Legutóbb egy apuka próbálta meg hajszárítóval csillapítani a kisbabája hasfájását. Dr. LifeThinkstockFurcsa tüneteket okozhat a cukormegvonás http://www.life.hu/drlife/20170705-cukormegvonassal-tesztelte-magat-egy-egyetemista.htmlHiába hangoztatják egyre több fórumon, hogy miért nem érdemes sok cukrot fogyasztani, mégis rengetegen vannak, akik nem képesek lemondani róla. Ennek pedig oka van. Dr. Life--Maria Menounos, műsorvezető agytumorral küzdhttp://www.life.hu/drlife/20170704-agytumor-miatt-nem-tud-dolgozni-maria-menounos.html3 év után kell otthagynia a képernyőt Maria Menounosnak. A híres műsorvezetőnél agytumort diagnosztizáltak. Dr. LifeOrigoÍgy néz ki most a nő, aki felépült az anorexiából: Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170704-vegre-jol-erzi-magat-a-boreben-az-egykor-anorexias-no.htmlA fiatal nő egészen kicsi korától kezdve táplálkozási zavarokkal küzdött, és egyszer elérkezett a pont amikor döntenie kellett: élni szeretne vagy meghalni. Dr. LifeOrigoÉlőben mérgezte meg magát Zhang, a vlogger: Videó! http://www.life.hu/drlife/20170704-megmergezte-magat-egy-videoban-a-vlogger.htmlA követői Zhang néven ismerik azt a fiatal nőt, aki egy videó bejegyzésben mérgezte meg saját magát. Természetesen véletlenül. Dr. LifeOrigoEzért ne húzd meg a csapvizet, ha ezekbe az országokba utazolhttp://www.life.hu/drlife/20170602-utazas-fertozes-jarvany-hasmenes.htmlLehet parázni azon, hogy Ebolás betegeket regisztráltak Kongóban, csak nem érdemes. Sokkal inkább kellene arra figyelnünk, hogy a Last Minute befizetett egyiptomi utunkon ne szedjünk össze egy négynapos hasmenést, aminek köszönhetően beszorulunk az olcsón lecsapott szállodai szobába. Dr. Szlávik Jánossal, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház Immunológiai Ambulanciájának főorvosával beszélgettünk. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.