Nagy Judit alig várta kislánya érkezését, gondtalan terhessége után hasonló szülésre számított, pedig majdnem az életébe került! Egy komplikáció miatt kómába helyezték, hogy túlélje, és itt még nem is volt vége a megpróbáltatásoknak.

Nagy Judit elismert műsorvezető volt a Magyar Televíziiónál, boldog párkapcsolatban élt férjével, és nagy örömmel, izgalommal várták a közös kislányukat. Gondtalan terhessége miatt nem is gondolta, hogy a szülés során bármilyen komplikáció felmerülhet, pedig megtörtént. Majdnem az életébe került kislánya születése. 

Nagy Judit kómába esett a szülés utánForrás: http://www.enje.hu/

Egy melléklepény okozott váratlan komplikációt, az orvosok mesterséges kómába helyezték, hogy megmentsék az életét. Két napig feküdt öntudatlanul. "Semmire nem emlékszem, csak a halálközeli élményre, ahogy felülről látom, ami a szobában történik. A következő emlékem már az ébredés volt. Megmozdultam, és azonnal elkezdtem fulladozni a torkomban lévő tubus miatt. Megijedtem, kapálóztam, ekkor jött oda valaki hogy az intenzív osztályon vagyok" - ídézi a Best a Judit könyváben olvasható vallomást. Miután hazament a kórházból, végre foglalkozhatott kislányával, de nem volt egyszerű egy ilyen trauma után. Ott voltam összetörve még a trauma hatása alatt. Halálfélelmem volt, még a saját túlélésemre koncentráltam" - írta Judit, akinek férje rengeteget segített a baba körül. Mindent megtett, hogy levegye az egykori műsorvezető válláról a terhet, akinek hamarosan jött az újabb megpróbáltatás: a lélegeztetőgép okozta szövődményként egy csomó lett a hangszálán. Meg kellett műteni, és újra meg kellett tanulnia a hagképzést. A kislányommal együtt haladtunk a tanulásban, sokszor ugyanott tartottunk a fejlődésben. Együtt gyakoroltuk az egyes hangzók képzését. Ez hol vicces volt, hol szomorú" - mondta Judit, aki szerencsére már hátrahagyott minden problémát. Kislánya már 10 éves, és jó barátnők módjára nagyokat beszélgetnek egymással.