Az Omega együttes billentyűse nem habozott sokáig, már el is kezdték a kemoterápiát, hogy minél hamarabb meggyógyuljon. A zenész már alig várja, hogy újból színpadra állhasson. 

Bombaként robbant a hír, mikor kiderült, hogy Benkő László szervezetében rákos megbetegedésre utaló jeleket észleltek az orvosok. Később kiderült, hogy valóban errő van szó, a friss hírek szerint pedig már az is biztos, hogy rosszindulatú elváltozással áll szemben. 

Benkő László kemoterápiával gyógyulFotó: Bielik István - Origo

Éppen ezért Benkő és az orvosa nem sokat teketóriázott, már el is kezdték a kemoterápiát, ugyanis László kerek perec megmondta: semmi nem érdekli, csak minél hamarabb gyógyulni szeretne. "Nem érdekel az sem, ha a kezelések hatására kihullik a hajam, vagy ha lefogyok egy kicsit. Az a lényeg, hogy mihamarabb túl legyünk ezen, mert nekem a színpadon van a helyem, a zene képes igazán meggyógyítani!" -mondta a zenész.

Benkő László rákos: "Ne essünk kétségbe"
Mint ismeretes, hetek óta várta daganatos betegsége vizsgálatának eredményét az Omega billentyűse. Sajnos Benkő László rossz híreket kapott, most pedig azt is elmondta, hogyan érez ezzel kapcsolatban.